Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την απόφαση Κουρουμπλή να καταργήσει όλους τους διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής προφανώς αισθανόμενος ότι επέλυσε τα μεγάλα προβλήματα της Υγείας, προχωρά σε μια μεγάλη διαφορετική τομή!!
Καταργεί όλους τους εν ενεργεία διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων στην Ελλάδα, που επελέγησαν με αξιοκρατικά κριτήρια,  προκειμένου να τους αντικαταστήσει με κομματικούς του φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας τους συλλήβδην ως παρακωλύοντες την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων.
Ενώ, ταυτόχρονα, θέτει και διετή προθεσμία για τη δημιουργία αξιοκρατικού συστήματος επιλογής διοικητών και μεταφέρει στον Ελληνικό λαό το κόστος αποζημίωσής τους.
Ο κ. Κουρουμπλής αναδεικνύεται ο υπουργός της φαυλότητας και της αναξιοκρατίας,  πρωταγωνιστής της σύστασης του κομματικού και πελατειακού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ.