Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η Λάρισα με γκολ του Πίντο εύκολα την Παναχαϊκή - Νίκησε ο Απόλλων στο Βόλο

Νίκησε Παναχαϊκή η ΑΕΛ | onsports.gr
Με γκολ του Πίντο η Λάρισα επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής  σημειώνοντας την πρώτη της νίκη πιο εύκολα απο ότι δειχνη το τελικό σκορ, στο Αλκαζάρ, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία.
Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν λιγοστός, καθώς στις εξέδρες βρέθηκαν 700 φίλαθλοι. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τους «βυσσινί» πάντως να είναι καλύτεροι. Το γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Πίντο στο 38’ με ατομική ενέργεια. Άτυχος στάθηκε ο Γιάντσης, καθώς τραυματίστηκε στον ώμο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να ρίχνει στο ματς και τον νεαρό Γιώργο Λύρα, ο οποίος είχε θετική παρουσία. Η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει και δεν διεκδίκησε κάτι από το παιχνίδι. και ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άλμπι στο 87' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Λάρισα (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Πινδώνης, Γιάντσης (46’ λ.τ. Μελισσάς), Πίντο (91' Μουλόπουλος), Σερτζίνιο (79’ Λύρας), Μπόγιοβιτς
Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Χοντζάλι, Τρίγκας (56’ Κοπέτα), Πατινιώτης (46’ Γκαντιάγκα), Χαρτσιάς, Μπουντόπουλος (74’ Κυβελίδης)

Στο άλλο ματς ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από το Βόλο με 1-0 επί του Ολυμπιακού και διατήρησε το προβάδισμα για την 3η θέση της βαθμολογίας παρά τη διαφορά του μόλις ενός βαθμού από την 4η ΑΕΛ,  Επί του παρόντος η 3η θέση δεν προσφέρει τίποτα, ωστόσο Απόλλων και ΑΕΛ ελπίζουν ότι εφόσον προκύψει «θέμα» με τη Βέροια στη μεγάλη κατηγορία να καλυφθεί το όποιο πιθανό κενό από τη Football League. Ουσιαστικές ελπίδες, εξάλλου, για τη 2η θέση δεν υπάρχουν αφού η «ελαφρά ταξιαρχία» απέχει 9 πόντους από τον Ηρακλή και οι «βυσσινί» 10.
Στα των αγώνων ο Απόλλων έφτασε στο 45' στο 0-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, που είχε δοκάρι στο 15' και μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 77' (κεφαλιά Διαμαντόπουλο, απόκρουση Ταΐρη).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (27' Μαργαρίτης), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Τριανταφυλλάκος (71' Καρράς), Θέος, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (59' Μπαλντοβαλίεφ), Διαμαντόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλ. Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιάνος, Λαγός (65' Ηρακλής), Φαρινόλα (80' Άρσιτς), Ανγκούλο (46' Καραδέμητρος), Βάντερσον, Τζιώρας.

 Τα Αποτελέσματα
ΑΕΚ-Ηρακλής 1 - 0
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης 0 - 1
Λάρισα-Παναχαϊκή  1 - 0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
(σε 6 αγώνες)
1. ΑΕΚ 25 --Σούπερ Λιγκ--
2. Ηρακλής 19
3. Απόλλων Σμύρνης 10
4. Λάρισα 9
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3