Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Παναργειακός- ΑΟ Λουτράκι 3 - 0

Παναργειακός-Αιολικός 1-0 | onsports.gr
Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Παναργειακός, καθώς επικράτησε 3-0 του ΑΟ Λουτράκι, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 30ής και τελευταίας  αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τους «λύκους» να σκοράρουν στο 13’ με τον Κατσικοκέρη, αλλά το γκολ να μη μετρά ως οφσάιντ. Οι «οράνιε» είχε μια καλή στιγμή στο 15’ με τον Χατζηστάμου. Στο δεύτερο μέρος το ματς απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τον Παναργειακό να γίνεται πιο αποτελεσματικός. Στο 62’ ο Πούτσι που είχε περάσει ως αλλαγή πλάσαρε σωστά μετά από σέντρα του Καλαγκάνη, γράφοντας το 1-0. Στο 65’ ο Μαυρέλης ανέτρεψε τον Λιόση με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι και τον Σίμωση να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 2-0. Στο 82’ οι «λύκοι» κέρδισαν και νέο πέναλτι σε χέρι του Σουσούνη. Την εκτέλεση ανέλαβε αυτή τη φορά ο Λιόσης, γράφοντας το τελικό 3-0.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Πνευματικός, Λιόσης, Καλαγκάνης, Μαυρομάτης, Μπριλάκης, Λίτσος, Ρότα, Πότσι, Κατσικοκέρης (70’ Παπαϊωάννου), Κοιλιάρας (46’ Πούτσι), Σίμωσης (70’ Ετόφ)
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Μεσολόγγης): Καλιακμάνης, Παπουτσής, Τσώκος, Σπέτσι (75’ Σιώκος), Μαυρέλης, Σουσούνης, Σπανίδης, Χατζηστάμουμ Αμπαδιωτάκης, Διαμαντόπουλος, Ζερβός (75’ Πέτρου)
Επίσης τρίποντα στα " χαρτιά" πήραν οι ομάδες Ζακυνθιακός, Αστέρας Μαγούλας και ΠΑΟ Βάρδας σε βάρος Ερμή Κυβερίου, Μανδραϊκού και Κύμης που έχουν αποχωρήσει από το πορωτάθλημα, αντίστοιχα. Ρεπό έχει η Αχαϊκή , η οποία μαζί με την Κύμη, Ερμή Κυβερίου, Μανδραϊκό και Αστέρα Μαγούλας, υποβιβάζονται στα οικία τοπικά πρωταθλήματα την ΕΠΣ που ανήκουν.

Αύριο Κυριακή η αγωνιστική συνεχίζεται και τελειώνει με τους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος. Ο ήδη πρωταθλητής Πανελευσινιακός αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της Δυτικής Αττικής κοντράρεται στα Μέγαρα με τον τοπικό Βύζαντα ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι  αγώνες της Δόξας Ν, Μανωλάδας με τον Αιολικό και του Παναρκαδικού με την Καλαμάτα

Η τελευταία αγωνιστική
16.05.2015
Παναργειακός - ΠΑΟ Λουτρακίου 3 - 0
17.05.2015`
Ζακυνθιακός - Ερμής Κιβερίου 3 - 0 α. α.
Δόξα Ν. Μανωλάδας - Αιολικός
Βύζας Μεγάρων - Πανελευσινιακός
Αστέρας Μαγούλας - Α.Ο. Μανδραϊκός 3 - 0 α. α.
Κύμη -  ΠΑΟ Βάρδας   0 - 3 α. α.
Παναρκαδικός - Καλαμάτα
Ρεπό η Αχαϊκή