Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ 300

300 χιλιάδες 100 δισεκατομμύρια και η Ελλάδα εκλιπαρεί για 5 δις από την παγωμένη Μόσχα. 7 δισεκατομμύρια παράνομου πλούτου μόλις από τον έλεγχο σχεδόν 30 χιλιάδων ΑΦΜ. 
300 χιλιάδες με αρχηγό, αξιωματούχους και απλούς πολίτες της μίζας. Ξένη προστασία και προπαγάνδα. Μέσα σε αυτούς και ευυπόληπτοι πολίτες που σκίζουν και τα ιμάτια τους για το πατριωτικό καθήκον τους.
Μία υποψήφια εγκληματική οργάνωση στη Βουλή, μία στο ποδόσφαιρο, μία στην κοινωνία. Στρατηγοί στην υποκλοπή του πετρελαίου της άμυνας, στρατηγοί στη συμμορία ηρωίνης, στρατηγοί στις μίζες των εξοπλιστικών. 
Επτασφράγιστο μυστικό η λίστα της εγκληματικής οργάνωσης που είναι έτοιμη να ξεπουλήσει την Ελλάδα για άλλη μία φορά, την τελευταία ίσως.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ρέντσι, ο Γάλλος υπουργός Μοσκοβισί, ο κεντρικός τραπεζίτης Ντράγκι, με διαφορά ωρών όλοι θεωρούν ότι η Ελλάδα κάνει λάθος. Όλοι είναι λάθος. Οι 300 θεωρούν ότι κάνουν σωστά. Οι 300 είναι πατριώτες.
Πώς μία κοινωνία έκανε το κλέψιμο ιερή υποχρέωση. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ποιος οργάνωσε και εκτέλεσε τον εξευτελισμό της Ελλάδας. Ποιο ήταν το σατανικό σχέδιο που όλοι προσκύνησαν σε αντάλλαγμα της ύπαρξής τους. Ποιος θα κάνει αυτή την εξεταστική και πότε. Ποιοι θα είναι οι επόμενοι Έξι της ελληνικής ιστορίας.
Κλέψε για την Ελλάδα. Για το απόρρητο σχέδιο σωτηρίας. Για τον καλό σκοπό. Για το Θεό μας, για το περιβόλι μας, για τον άγιο μας. Μία προμήθεια για σένα 2% έως 4% και το υπόλοιπο για την πατρίδα. Λίγο γλέντι και σαρκίο. Γάλλοι, Γερμανοί, Ρώσοι. Όλοι λάδωσαν τον αρχιερέα της διάλυσης της χώρας. 
Ακόμα και τώρα που όλος ο πλανήτης γελάει ή κλαίει με μας, η Μάλτα, η Κύπρος, η Λιθουανία, ακόμα και τώρα που η Ρωσία διαψεύδει και τις φρούδες και ανούσιες ελπίδες της λαμογιάς, οι 300 παραμένουν κρυφοί δυνάστες της δύσμοιρης Ελλάδας. 227 δις πουλήθηκε το brand name Ελλάς από το 1967 μέχρι σήμερα. 
Ο μοναχικός εισαγγελέας με το γνωστό κόλπο απραξίας συνθέτει το ντεκόρ. Υπο-στελέχωση, αναβολή, ανασχηματισμός, δημοψηφίσματα, εκλογές και ό,τι άλλο χρειαστεί περαιτέρω για να παραμείνει μυστική και κυρίαρχη η εγκληματική οργάνωση των 300 μαζί με τους συγγενείς και φίλους αιώνια. 
Φιλότιμη η προσπάθεια του δημιουργού του Μνημονίου για την απόκρυψη των στοιχείων. Φιλότιμες όμως και οι καθημερινές προσπάθειες του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας κ.Δημήτρη Μάρδα για λίγες αναπνοές ρευστότητας στη σηψαιμική κοινωνία μας.
Η Ελλάδα θα ρίξει το τείχος της νομοτελειακά. Το τείχος της μίζας. Το τείχος των 300 που υπερασπίζονται ως άλλος Λεωνίδας παρόλο που ονομάζονται όλοι Εφιάλτης. Άλλος μικρότερος άλλος μεγαλύτερος. Δεν χωράει μαύρη τρύπα στην Ευρώπη.
Ο χρόνος τελειώνει και οι 300 θα έρθουν αντιμέτωποι, αργά ή γρήγορα, με την αλήθεια όσες αναβολές και παρατάσεις να πάρουν. Τα εκατομμύρια των υπολοίπων νέων και μεγαλύτερων θα ζητήσουν να ξημερώσει η επόμενη ημέρα. Μία ημέρα χωρίς κανέναν από τους 300.
Όπως ξημέρωσε για την Ανατολική Γερμανία, την Ρουμανία, την Αλβανία και τόσες άλλες χώρες όπου έπεσε η δικτατορία, είτε λεγόταν λαϊκή δημοκρατία είτε σοσιαλιστική δημοκρατία, είτε "λαμογιστάν".
Η σιωπή είναι συνενοχή για τους κατέχοντες την εξουσία. Δεν χρειάζονται φόροι υποτέλειας, χρειάζονται ανδραγαθήματα από άντρες... 
 
 thedayaftergr