Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ



Ένας ολόκληρος κόσμος, μία κακομαθημένη γενιά, καταρρέει μπροστά στα άδεια ταμεία του κράτους, αρνούμενη να αποδεχτεί την ήττα της. Σοφά και η σημερινή πολιτική ηγεσία όπως και οι προηγούμενες μετά το 2009, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, δίστασαν να «δολοφονήσουν» τον εαυτό μας, το λαό μας, καταδικάζοντας μας αιώνια σε μία Ελλάδα ντροπής και ανέχειας.
Οι δημιουργικές ασάφειες αντικαθίστανται πλέον από μέτρα επιβίωσης και αναγέννησης για να ενταχθεί η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι οριστικά, να ανοίξουν οι αγορές και η ελεύθερη διακίνηση αγαθών, ανθρώπων και ιδεών. Είναι στο χέρι και το μυαλό μας πλέον πόσο γρήγορα θα αξιοποιήσουμε τον ανεκτίμητο πλούτο της χώρας ώστε να ξεπληρώσουμε τα χρέη της άσωτης γενιάς της μεταπολίτευσης και να πετύχουμε μία συνολική ευμάρεια σε αντικατάσταση της ελιτίστικης νομενκλατούρας της μίζας. 
Η κάθαρση δεν έγινε ποτέ αλλά δεν έχει και νόημα πια. Ο ντόπιος μηχανισμός ελέγχου της εξουσίας και καταλήστευσης του εγχώριου πλούτου με τους χιλιάδες οπαδούς του αποκαλύπτεται και αποσυντίθεται όλο και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Η ισχύς του ευρώ και του ισότιμου δολαρίου πια είναι ισοπεδωτική στα ζιζάνια που ρούφηξαν την ελληνική σκέψη και ηθική από το 1967 και το μεταλλασσόμενο σκοτάδι της δικτατορίας.
Απέλπιδα προσπάθειά τους ο ουτοπικός ελληνοτουρκικός πόλεμος, δύο χωρών του ΝΑΤΟ και η αναβίωση του εμφύλιου ευρωπαϊκού ελληνογερμανικού πολέμου, μετά από τρείς γενιές και μέσα από επαναλαμβανόμενες ταινίες, υπέρμετρα αφιερώματα και ανύπαρκτα αντιστασιακά αφηγήματα.
Η Ελλάδα βρίσκεται όμως στον 21ο αιώνα και η εμμονή της στον 20ο ή τον 19ο αιώνα δεν εξυπηρετεί παρά μόνο την ντόπια ολιγαρχία και τον αρχηγό της που μάταια αρνείται να παραδοθεί. Φυσικά και πρέπει να αναφερόμαστε στους Γερμανούς και Ιταλούς φασίστες του 20ου αιώνα, τους Τούρκους σφαγιαστές του 19ου αιώνα, τους Φράγκους των Σταυροφοριών και τις ορδές των Περσών εναντίον της χώρας μας. 
Η ιστορία του 21ου αιώνα όμως γράφεται τώρα όπως και η ζωή μας, τα σχολεία και τα νοσοκομεία μας που για να λειτουργήσουν χρειάζονται αγαθά και χρήμα που δυστυχώς δεν διαθέτει ο λαός μας, από την κακοδιαχείριση δεκαετιών κατασπατάλησης «ζεστών» δανεικών από τους ηγέτες του και τον λαό. Πώς να πληρωθούν οι πλουσιοπάροχοι μισθοί των 300 εκλεκτών του λαού και τα δημόσια αυτοκίνητά τους που αρνούνται να απαρνηθούν.
Η συνύπαρξη στη Μόσχα τον Μάιο του Έλληνα Πρωθυπουργού μαζί με τον ομόλογό του της Βορείου Κορέας και τον Ρώσο Πρόεδρο με την ταυτόχρονη απουσία όλων των ομολόγων του της Ευρώπης μαζί με την υπόκλιση στον κινέζικο δράκο για να ξεφορτώνει στο λιμάνι και να φορτώνει στα ράγες το εμπόρευμα της ανθρώπινης υποδούλωσης στα ευρωπαϊκά σαλόνια αποτελεί μάταια το τελευταίο όπλο τους παρακράτους, που το παραδίδει στον ελληνικό λαό και τον αρχηγό του για να αυτοκτονήσει. Όσο στήριξε η Ρωσία την Κύπρο το 1974 άλλο τόσο θα το κάνει στην Ελλάδα. Όσο καθαρίσει ο αέρας του Πεκίνου άλλο τόσο θα τον φέρει στο Δούναβη από την Ελλάδα με τα δικά της τρένα.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Ο λαός θέλει να ευημερήσει. Αυτό οφείλει να κάνει η εκλεγμένη Κυβέρνηση αν θέλει να εκπροσωπεί τον λαό της και όχι τους δυνάστες του. Όποιος θέλει να μείνει απ’ έξω, ας σπαρταρήσει για τη δόση υποτέλειας του στην εξάρτηση της μίζας που ελέγχεται σε έναν ψηφιακό πλανήτη.
Αν δεν θέλει η Κυβέρνηση ή κάποιοι αξιωματικοί της να πολεμήσουν για το λαό ας φύγουν. Δεν χρειάζεται να εκτίθενται με ανούσιους θεατρινισμούς και ανεπανάληπτες πιρουέτες. Η Ελλάδα θέλει να παίξει στο Champion League και να το κατακτήσει. Όπως το έκανε ενωμένη στο Euro 2004 με τον Γερμανό προπονητή της.
Δεν έχει νόημα το αυτομαστίγωμα εις τέρψιν των Ελλήνων "τζιχαντιστών"... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr