Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ποιες αποδείξεις θα μπαίνουν στη λοταρία για κέρδη ως 10.000 ευρώ

Ποιες αποδείξεις θα μπαίνουν στη λοταρία για κέρδη ως 10.000 ευρώ 
 Δεν θα μπαίνουν όλες οι αποδείξεις. Super Market, βενζινάδικα και περίπτερα, μάλλον δεν πρόκειται να είναι στη λίστα με τις αποδείξεις που θα μπαίνουν στη λοταρία, αντίθετα υπάρχει ένας μεγάλος κατάλογος επαγγελμάτων και υπηρεσιών που βρίσκονται ψηλά στις λίστες της φοροδιαφυγής και οι αποδείξεις από εκεί θα είναι αυτές που θα μπαίνουν στη λοταρία.
Έτσι είναι πολύ πιθανό στη λίστα με τις αποδείξεις που θα κληρώνονται με τους πολίτες να κερδίζουν χρηματικά ποσά και δώρα κάθε μήνα να είναι αποδείξεις από γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, κομμωτές, αλλά και κατά περίπτωση σε περιόδους όπως το καλοκαίρι υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό.

Στη λίστα με τις αποδείξεις θα περιλαμβάνονται και λογαριασμοί από μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, αλλά και καταστήματα ένδυσης και υπόδησης.

Ανάλογα με την πορεία των εσόδων το μέτρο μπορεί να επεκταθεί, ενώ μπορεί να αυξηθούν τα ποσά, αλλά και οι τυχεροί που θα κληρώνονται κάθε μήνα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Πορτογαλία ισχυρίζεται ότι με τη λοταρία αύξησε τα έσοδα κατά 1,5 δισ. ευρώ το χρόνο τότε μάλλον θα πρέπει να θεωρείται ότι το μέτρο θα ξεκινήσει άμεσα.
 
newsit.gr