Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κακό μπελά βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Λοβέρδο, λόγω ...3ου μνημονίου

loverdos-omilia-pasokΟ τέως υπουργός Παιδείας, «εκμεταλλεύεται» την εμπειρία του από τις διαπραγματεύσεις με τους ... «θεσμούς» όσο κατείχε θέσεις ευθύνης στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι από εκείνους τους πολιτικούς που δέχθηκε λεκτικά πυρά αλλά και φυσικούς προπηλακισμούς κατά τη διάρκεια της θητείας του, όταν το λεγόμενο αντιμνημονιακό κίνημα ήταν σε έξαρση και φυσικά υποκινούμενο από αυτούς σήμερα βρίσκονται στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει πως τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας. Τα οικονομικά της χώρας έχουν πάει δραματικά πίσω, λόγω εκλογών και πολιτικής αστάθειας και βασικά λόγω ΣΥΡΙΖΑ, που αποδεικνύεται πως δεν είχε κανένα πρόγραμμα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος καταγγέλλει ανοιχτά τον υπουργό Οικονομικών ως τον χειρότερο και στο σύνολό του τον ΣΥΡΙΖΑ για ανεύθυνο λαϊκισμό που μας οδηγεί στο 3οΜνημόνιο. Τη στιγμή που όλα αυτά έφταναν στο τέλος. Την ώρα που η Ελλάδα γυρνούσε σελίδα.

Ωστόσο το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει πως το μέλλον της Ελλάδας είναι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή και δηλώνει παρών από όποια θέση κατέχει τώρα ή στο μέλλον, για να στηρίξει τις θετικές προσπάθειες προς την ευρωπαϊκή κατεύθυνση. Δηλαδή προς το δρόμο του ρεαλισμού... αντίθετα με όσα έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα η ΝΔ ως αντιπολίτευση και που ενίοτε βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας.

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr