Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Με σκόρερ τον Ταμπουράκη ο Αστέρας Δερβενίου πέρασε με "διπλό" από το Σπαθοβούνι

Qlfcr295
Αφού έκανε τα εύκολα δύσκολα, ο Αστέρας Δερβενίου κατάφερε να νικήσει στην Κλένια τον ΑΟ Σπαθοβουνίου με σκορ 3 - 2. Ο αγώνας είχε τεράστιο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα στο β' μέρος, όπου είχαμε 4 τέρματα, ένα άλλο που κακώς ακυρώθηκε, δύο πέναλτι (ένα για κάθε ομάδα), μία αποβολή, τουλάχιστον οκτώ τεράστιες ευκαιρίες (και από τις δύο ομάδες) και πολύ αγωνία στο τέλος. Ένα πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι, μιας και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά, γιατί ο μεν ΑΟ Σπαθοβουνίου ήθελε να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο Αστέρας να ανέβει ακόμη ψηλότερα.
J2ai6ggjΟ Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα και μόλις στο 2' ο Πεθαίνος αστόχησε από θέση πλάγια αριστερά. Οι παίκτες του ΑΟ Σπαθοβουνίου σ' ένα κόρνερ είδαν την μπάλα να περνά παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος του Ρουμελιώτη, με όλη την άμυνα του Αστέρα να αιφνιδιάζεται. Στο 17' ο Σιδέρης ξεφεύγει από τον αντίπαλό του και σεντράρισε,  με τον τερματοφύλακα Κσρατζάογλου να μη φτάνει τη μπάλα και ο Ταμπουράκης, που καραδοκούσε, να τη στέλνει ψύχραιμα στα ανυπεράσπιστα δίκτυα.
Ο παίκτες του Αστέρα, μετά το τέρμα που
V1zuhmgf
πέτυχαν, πατούσαν ακόμη καλύτερα στο γήπεδο και δημιουργούσαν καταστάσεις στην άμυνα του Σπαθοβουνίου, οι παίκτες του οποίου άρχισαν να μεταχειρίζονται αθέμιτα μέσα για να τους ανακόψουν, με την ανοχή του διαιτητή στα πολύ σκληρά μαρκαρίσματά τους. Ο Αλούσι 'έφαγε' τις περισσότερες κλωτσιές και στο ημίχρονο αποχώρησε με πρησμένο το πόδι του, ο Αντωνόπουλος 'κατάλαβε για καλά' τι θα πει να κρατάς μπάλα στο κέντρο του γηπέδου. Στο 34' ο Λέπεντζης του ΑΟ Σπαθοβουνίου έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών, από την έξω πλευρά, σ' ένα πλάγιο φάουλ που κτύπησε πονηρά.
Jn45zwp7 Στη συνέχεια οι του Αστέρα διαμαρτύρονται σοβαρά για δύο φάσεις, όταν οι Ταμπουράκης και Πεθαίνος έφευγαν ολομόναχοι πίσω από την άμυνα και υποδείχτηκαν από τον βοηθό κ. Μπουρτζοβίτη σαν οφσάιντ, ξεσηκώνοντας τους φίλους τους που παρακολουθούσαν από την κερκίδα και είχαν άποψη για τις επιθέσεις του Αστέρα.
Yrgpe74cΣτο β' μέρος ξεκίνησε με τέρμα για τον ΑΟ Σπαθοβουνίου, όταν στο 49' ο Λέπεντζης χτύπησε πλάγιο φάουλ και στην αναταραχή που δημιουργήθηκε, ο Παν. Σαϊσανάς με κοντινή προβολή ισοφάρισε.
Στο 57' ο Πεθαίνος, που προηγούμενα σε δύο άλλες φάσεις δεν γύρισε σωστά τη μπάλα και χάθηκαν οι καλές του ατομικές ενέργειες, ανατράπηκε από δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή και έτσι ο Αστέρας μετά από 21 αγώνες κέρδισε το πρώτο του πέναλτι. Ο Αντωνόπουλος το κτύπησε δυνατά, αλλά ο Καρατζάολγλου έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε. Ο Ταμπουράκης πήγε πρώτος στη μπάλα και σκόραρε για το 1 - 2.
http://i.imgbox.com/kT7M5tY6.jpgΑκολούθως ο Αστέρας έχασε έξι τεράστιες ευκαιρίες να 'τελειώσει' τον αγώνα, με κύριο εκφραστή τον Σιώζο, που σούταρε άστοχα τέσσερες φορές (η μία ήταν κραυγαλέα σε τετ-α-τετ). Τις άλλες φάσεις τις είχαν ο Ταμπουράκης και ο Σιδέρης. Στο 78' ο Ταμπουράκης με υπέροχη λόμπα έστειλε τη μπάλα στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και μετά η μπάλα χτύπησε στο πάγιο δίχτυ και βγήκε έξω και αντί να κατακυρωθεί το πασιφανέστατο τέρμα, ο βοηθός κ. Ν. Τσολάκης και ο διαιτητής κ. Παν. Κακριδής δεν 'διάβασαν' σωστά τη φάση, με τον πάγκο του Αστέρα, διαμαρτυρόμενος, να μπαίνει όλος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοια απόφαση είχαμε καιρό να δούμε !!
N0dparasΚαι αφού ο Αστέρας δεν μπόρεσε να μετουσιώσει και σ' ένα άλλο τέρμα την υπεροχή του, με δεδομένο το εύθραυστο του αποτελέσματος, οι παίκτες του ΑΟ Σπαθοβουνίου με γκρίνιες προς το διαιτητή και με δυνατό παιχνίδι προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν. Στο 85' ο Μετεβελής ανέτρεψε τον επελαύνοντα μέσα στην περιοχή Λεπεντζή. Πέναλτι και αποβολή για τον Μετεβελή. Ο Μπεξής κτύπησε το πέναλτι και ισοφάρισε σε 2 - 2.
Το τελευταίο μέρος του αγώνα ήταν 'όλα τα λεφτά'.
Gktrw9ew Οι παίκτες του ΑΟ Σπαθοβουνίου, με παίκτη παραπάνω, κατασκήνωσαν στο μισό γήπεδο και ο Αστέρας προσπαθούσε να διατηρήσει τα κεκτημένα. Στο 87' ο Σιώζος ξέφυγε από τη σέντρα, έφτασε από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά, αλλά όμως πάνω στον εξερχόμενο τερματοφύλακα Καρατζάογλου. Ο Ταμπουράκης που ακολουθούσε, με κοντινό σουτ, πέτυχε το 2 - 3 μέσα σε πανηγυρισμούς. Στο 89' μετά από πλάγιο άουτ, που δόθηκε σε αλλαγή, και σέντρα στην περιοχή του Αστέρα, ο Γ. Καραμήτος, αφύλακτος μέσα από τη μικρή περιοχή, έπιασε κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ !
TjmllvbtΚαι στο επόμενο λεπτό, μετά από κόρνερ, ο Μπεξής σούταρε, από πολύ κοντά, πάνω στο απλωμένο σώμα του Ρουμελιώτη και στην επαναφορά της μπάλας ο Ρουμελιώτης κατάφερε να την μπλοκάρει ανάμεσα στα πόδια συμπαικτών και αντιπάλων.
Ο διαιτητής κ. Παν. Κακριδής έκανε πολλά λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων, όπως και οι βοηθοί του κ.κ. Μπουρτζοβίτης και Ν. Τσολάκης.  Οι του Αστέρα 'φωνάζουν' για το ακυρωθέν τέρμα, για την ανοχή στο σκληρό παιχνίδι και για τα οφσάιντ του α' μέρους και οι του ΑΟ Σπαθοβουνίου για ένα πέναλτι, όταν σε απόκρουση του Κουτρούλη από την περιοχή, η μπάλα εμφανώς βρήκε το χέρι του.
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Καρατζάογλου, Γεώργαρης Χ., Μαγγίνας, Γεώωργαρης Ι., Γόγολας Χ., Παπαϊωάννου, Σαϊσανάς Π.,Λέπεντζης, Σαϊσανάς Ν., Γεώργαρης Σπ., Μπεξής Έπαιξε και ο Καραμήτος Γ.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ρουμελιώτης, Μαστρογιαννόπουλος, Κουτρούλης, Μετεβελής, Βασιλάρης, Τάφα (86’ Ψαρρός), Αντωνόπουλος, Αλούσι (λ.τρ. 46' Σιώζος), Σιδέρης, Ταμπουράκης, Πεθαίνος (83’ Μερκούρης).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:  asterasderveniou.gr