Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Οι κόντρες της 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας. Δοκιμάζεται στο Πετρί η Κόρινθος 2006

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_A-om1tQcdDzVx_HvFEAZ7vac7fENzqjJLJ-u-Ojanx434QN2A00zRU7DNtGBkzag7FYGB9EgipP2co5jmH4pDdrMoq8uOcoWdEHt5n1c9OEbipt_30fP5IQ80LGRvHkAOTuMT-iu3KE/s400/nerm.jpgΜε τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Σάββατο , στις 3 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας. 
Μία αγωνιστική που βρίσκει την πρωτοπόρο Κόρινθο 2006 να δοκιμάζεται στο Πετρί κόντρα στην τοπική Θύελλα, την ίδια ώρα που ο ΑΟ Ζευγολατιού φιλοξενεί στην έδρα του τον ουραγό Ηρακλή Ξυλοκάστρου. 
Στο Λουτράκι , κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό αγωνίζεται ο Αστέρας Δερβενίου, ενώ εκτός έδρας στο Χιλιομόδι κόντρα στον Ατρόμητο, μάχεται και ο Τενεάτης Αθικίων. 
Δύσκολη έξοδο στο Ξυλόκαστρο κανει η Ελλάδα Βέλου εναντίον του Πανκαμαριακού, όπως και ο Πέλοπας Κιάτου στους Αγίους Θεοδώρους στην κόντρα του με την τοπικη ομώνυμη ομάδα. 
Στο Συνοικισμό ο Κύψελος αντιμετωπίζει τον Παννεμεατικό, ενώ τέλος στις Κλένιες ο ΑΟ Σπαθοβουνίου υποδέχεται τον ΠΑΣ Κόρινθο που έχει να γνωρίσει νίκη από τις 7 Φεβρουαρίου.


Η 23η αγωνιστική
 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ  
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ  
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ