Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Πύλος: Χαμογελαστός με κόκκινη γραβάτα ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς - ''Θα νικήσουμε, οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα'' (Βίντεο)!


 Ένα τέταρτο μετά τις 8 το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς άσκησε στην Πύλο το εκλογικό του δικαίωμα. Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και τοπικούς παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας έφτασε χαμογελαστός στο δημοτικό σχολείο που ψηφίζει και χαιρέτησε τους εκλογικούς αντιπροσώπους και τους ανθρώπους που τον υποδέχτηκαν στο εκλογικό τμήμα,.

Βγαίνοντας δήλωσε: ''Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και για το μέλλον των παιδιων μας. Σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά με δύναμη, με ασφάλεια με σιγουριά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες. Οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την Ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας. Θα νικήσουμε''.
Πολλά χαμόγελα προκάλεσε το γεγονός πως ο πρωθυπουργός παραλίγο να φύγει χωρίς να πάρει μαζί την ταυτότητά του. Ο κ.Σαμαράς έριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο, έπιασε κουβέντα με τα άτομα που τον συνόδευαν και όπως φαίνεται ξεχάστηκε.  Τελικά ο κύριος που βλέπετε πίσω από τον Αντώνη Σαμαρά τον ειδοποίησε και ο πρωθυπουργός πήρε την ταυτότητά του χαμογελαστός και συνέχισε για να κάνει δηλώσεις...

newsit.gr