Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Νέα ονόματα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Το 55% ξεπερνούν οι νέοι υποψήφιοι

Τα νέα ονόματα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας
 Συνεδριάζει την Παρασκευή στις 11:00 η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται στη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας να επικυρωθούν και να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος πλην του ψηφοδελτίου Επικρατείας που πιθανότατα να γίνει την Κυριακή.

Νέα ονόματα που ακούγονται ότι έχουν κλείσει και θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είναι το γνωστό μοντέλο, Νόνη Δούνια για την Α΄ Πειραιά και ο κ. Κασαπίδης στην Κοζάνη, ο οποίος φέρεται να επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία μετά τη στήριξη που παρείχε στην υποψηφιότητα του κ. Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας,

Επίσης, φαίνονται να έχουν κλείσει ο κ. Τζανακούλης στη Λάρισα, ο πρώην δήμαρχος κ. Κοτρωνιάς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Στεφανάδης, ο οποίος θα κατέβει στη Σάμο.

Φαίνεται επίσης να έχει κλειδώσει και η υποψηφιότητα του πρώην ανεξάρτητου βουλευτή κ. Νταβρή στην Άρτα, ενώ ομοίως κλείδωσε και η υποψηφιότητα της κόρης του Πέτρου Τατούλη στην Αρκαδία.

Υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, θα είναι ο Σταύρος Καλαφάτης ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι κατέρχεται στις εκλογές, "στη βάση δύο αρχών: της αξιοπιστίας των λόγων και της αποτελεσματικότητας των έργων".

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία στα ψηφοδέλτια οι υποψήφιοι που κατέρχονται για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές ξεπερνούν το 55%.