Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Κόρη παλαίμαχου διαιτητή η νεαρή γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην καραμπόλα της Αθηνών – Λαμίας

Κόρη παλαίμαχου διαιτητή η νεαρή πανέμορφη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην καραμπόλα της Αθηνών – Λαμίας – Ποια ήταν η Ιωάννα ΓιαννακοπούλουΈνα όμορφο κορίτσι ήταν η Ιωάννα Γιαννακοπούλου, η άτυχη κοπέλα που έχασε τη ζωή της στην καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η άτυχη Ιωάννα, κόρη του παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου Κοσμά Γιαννακόπουλου επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Πιτσίλκας, γιος του παλαίμαχου διαιτητή μπάσκετ, Νίκου Πιτσίλκα. Μαζί τους ήταν και η 30χρονη Αλεξία Φεγγίτη.


Η σύγκρουση σφοδρή. Ο Βασίλης Πιτσίλκας και η Αλεξία Φεγγίτη τραυματίστηκαν σοβαρά. Αλλά πιο σοβαρά απ’ όλους τραυματίστηκε η Ιωάννα Γιαννακοπούλου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της καραμπόλας κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο. 
Όμως δυστυχώς δεν άντεξε. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Τις ανέκτησε λίγο αργότερα αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Η 28χρονη κοπέλα κατέβαινε από τη Λάρισσα στην Αθήνα για να στηρίξει την αδερφή της, τη δημοσιογράφο της εκπομπής Join Us Θάλεια Γιαννακοπούλου και να παραβρεθεί σε bazaar που γίνεται στην Ομόνοια για την Κιβωτό του Κόσμου.

Ο 29χρονος Βασίλης Πιτσίλκας τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και έχει αιμάτωμα στους πνεύμονες. Μεταφέρθηκε αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό όπου χειρουργήθηκε και στη συνέχεια στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου παραμένει σε σοβαρή κατάγματα.

Υπάρχουν συνολικά επτά τραυματίες από την απίστευτη καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκη και πούλμαν που μετέφερε μαθητές από σχολείο του Περιστερίου. Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.
 Οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο τροχαίο μίλησαν για ολισθηρότητα του οδοστρώματος καθώς λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που είχαν γίνει στο σημείο και εξαιτίας της βροχής, ο δρόμος γλιστρούσε.

Κάποιοι από τους οδηγούς που βρήκαν σώοι από την καραμπόλα δήλωσαν πως είδαν αυτοκίνητα να στριφογυρίζουν στον δρόμο λίγο πριν γίνει η πρώτη σύγκρουση και ακολουθήσει το χάος. Κάποιοι μάλιστα είπαν πως είδαν αυτοκίνητα να εκσφενδονίζονται και να περνούν πάνω από άλλα.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος σοκάρουν. Αυτοκίνητα που μοιάζουν άμορφη μάζα, το ένα πάνω στο άλλο. Μνήμες από την πολύνεκρη τραγωδία στην Εγνατία οδό τον περασμένο Οκτώβριο.

«Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τα έργα που γίνονται στην περιοχή, τονίζει σε ανακοίνωσή της, 14 και πλέον ώρες μετά την φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι, η Νέα Οδός, σημειώνοντας πως όντως πρόσφατα έγινε αλλαγή στον ασφαλτοτάπητα στο σημείο του δυστυχήματος.

Με πληροφορίες από eleftheria.gr