Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ντέρμπι κορυφής και «ρεβάνς» στην Παραλία. Παναργειακός και Καλαμάτα θέλουν την νίκη να διασκεδάσουν τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο


Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Διπλά» κορυφής για Καλαμάτα, Παναργειακό | onsports.gr Με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή (14/12) στις 3 το απόγευμα , το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου στην 3η Εθνική κατηγορία. Μιά αγωνιστική που βρίσκει τους 2 πρωτοπόρους του Ομίλου, Παναργειακό και Καλαμάτα , μετά τον αποκλεισμό τους , την Τετάρτη, από το Κύπελλο Ελλάδος, να επιζητούν , στις έδρες των, την νίκη. Ο Παναργειακός στο Αργος αντιμετωπίζει τον Αστέρας Μαγούλας, ενω΄στην Καλαμάτα η "Μαύρη Θύελλα" αντιμετωπίζει στο ντέρμπι κορυφής (ξανά , μέσα σε λίγες μέρες) στη «ρεβάνς» τον "κακό της δαίμονα" την Δόξα Νέας Μανωλάδα, η οποία  , στο Κύπελλο, τις έκλεισε το "σπίτι"
Ο θριαμβευτής του Άργους, Α.Ο. Λουτρακίου αντιμετωπίζει στο "Θώδειο" τον Ζακυνθιακό, ενώ ο Πανελευσινιακός μάχεται σε αγώνα ντέρμπι τον Αιολικό.
Την ίδια ώρα ο Μανδραϊκός, υποδέχεται τον Ερμή  Κιβερίου, ενώ ο Παναρκαδικός , στη Τρίπολη, αντιμετωπίζει τον Βύζαντα Μεγάρων. Εκτός έδρας τρίποντο στα "χαρτιά" κεδρίζει η Αχαϊκή, καθώς η Κύμη έχει αποχωρήσει από το πρώταθλημα, ενω τέλος ρεπό έχει η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας.

Η 10η  αγωνιστική του 3ου ομίλου 

Παναργειακός – Αστέρας Μαγούλας
Παναρκαδικός – Βύζας Μεγάρων
Καλαμάτα – Δόξα Μανωλάδας
ΑΟ Λουτράκι – Ζακυνθιακός
Μανδραϊκός – Ερμής Κιβερίου
Πανελευσινιακός – Αιολικός
 ΑΟ Κύμης – Αχαϊκή 0 - 3 ά. α.
Ρεπό ο ΠΑΟ Βάρδας