Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση Β.Νανόπουλου με κατοίκους του πρώην Δήμου Άσσου - Λεχαίου

Εμφάνιση lexaiokaigetai.jpg 
Μετά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή 12  Δεκεμβρίου με κατοίκους του πρώην Δήμου Άσσου-Λεχαίου οι οποίοι ζήτησαν διευκρινίσεις για το μηδενικό ποσό που προβλέπει για την περιοχή τους το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2015, αλλά και για τις δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων που έγιναν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου όπου και απείλησε ότι θα σταματήσει την αποκομιδή των απορριμμάτων στον πρώην Δήμο Άσσου-Λεχαίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κορινθίων κος Βασίλειος Νανόπουλος δήλωσε:

«Δεν θα επιτρέψουμε να εγκαταλειφθεί όπως σχεδιάζει η ανάλγητη Δημοτική αρχή μια περιοχή που θα έπρεπε να είναι το εφαλτήριο για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Θα πιέσουμε με όλους τους τρόπους και θα το καταφέρουμε και έργα να εκτελεσθούν αλλά και τα απορρίμματα να μαζεύονται κανονικά. Επίσης θα πιέσουμε να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα αλλά και έργα ηχομόνωσης από την κατασκευάστρια εταιρεία του οδικού άξονα Κορίνθου – Πατρών κάτι που αποφεύγει συστηματικά να κάνει, ίσως για να μην ενοχλήσει τους μεγαλοεργολάβους, ο κ. Πνευματικός.

Θα είμαστε απέναντι από αντιδημοκρατικές πρακτικές και απέναντι στα συμφέροντα που αδιαφορούν για την περιοχή και είμαστε σίγουροι ότι οι απλοί Δημότες που βλέπουν πλέον ξεκάθαρα το πραγματικό πρόσωπο του κ. Πνευματικού, θα είναι αρωγοί στις προσπάθειες μας ώστε αυτή η Δημοτική αρχή να προξενήσει το λιγότερο δυνατό κακό».


Σε συνέχεια των απαράδεκτων δηλώσεων που είχε κάνει στο παρελθόν ο κ. Πνευματικός περί εμπρησμών της παράνομης χωματερής στην περιοχή από στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, δηλώνουμε τα εξής :

"Ο Δήμαρχος Κορινθίων κατά τη συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου απείλησε ότι δεν θα γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών στη δημοτική ενότητα Άσσου Λεχαίου με τη δικαιολογία ότι τα στελέχη του συνδυασμού μας του έκαναν μήνυση για την παράνομη χωματερή που λειτουργεί στον Άσσο !

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας παραθέτουμε τα πραγματικά γεγονότα:

Ο κ. Πνευματικός με την ιδιότητα του δημάρχου Κορινθίων στις 28-07-2014 έκανε δηλώσεις στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και ισχυρίστηκε ψευδώς :

α) ότι τα στελέχη του συνδυασμού μας έβαζαν φωτιές στην χωματερή του Άσσου

β) ότι αυτό το έκαναν τρεις φορές και

γ) ότι έχει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

Εμείς από την αρχή τον καλέσαμε να αποδείξει τα λεγόμενα του, όμως ουδέποτε εμφάνισε τις αποδείξεις με συνέπεια μετά την παρέλευση ικανού χρόνου ν’ αναγκαστούμε να προβούμε σε μήνυση για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης μας. Έτσι λοιπόν ο κ. Πνευματικός ας αφήσει τις δικαιολογίες, διότι ο μόνος και πραγματικός λόγος που κάνει ό,τι κάνει είναι η εκδίκησή του προς τους δημότες της δημοτικής ενότητας Άσσου Λεχαίου για τον καταποντισμό που υπέστη στις πρόσφατες εκλογές !

Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν  ώστε  να μην περάσουν οι δήθεν λεονταρισμοί της ανάλγητης δημοτικής αρχής και οι δημότες  να γνωρίζουν ότι θα είμαστε στο πλευρό τους με οποιοδήποτε κόστος ! Η εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με τις αήθεις κατηγορίες του κ. Πνευματικού προς τους υποψηφίους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, πολύ σύντομα θα δώσει τις απαντήσεις και θα αποκαλύψει την αλήθεια.".

Από το Γραφείο Τύπου