Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σαμαράς… απαντά με μήνυση στις καταγγελίες Χαϊκάλη!

samaras

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου η απάντηση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στις καταγγελίες Χαϊκάλη θα έρθει μέσω της Δικαιοσύνης.
Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για την υπόθεση, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.
«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Η ανακοίνωση έρχεται έπειτα από δηλώσεις του κ. Χαϊκάλη στο Mega αναφορικά με την απόπειρα δωροδόκησής  του, όπως ο ίδιος καταγγέλλει. Ο κ. Χαϊκάλης μεταξύ άλλων είπε ότι ο άνθρωπος που τον προσέγγισε του ανέφερε ότι ενεργούσε εκ μέρους του Πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.
Μέσω του ΑΝΤ1 αυτή τη φορά ο Παύλος Χαϊκάλης σχολίασε την απόφαση του Πρωθυπουργού να του κάνει μήνυση: «Παρ’ ότι ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού,εγώ δεν τον κατηγορώ», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε:
«Δεν ξέρω αν ενέχεται ο πρωθυπουργός. Είναι βλάβη για τον πρωθυπουργό, για το τραπεζικό σύστημα, για τη χώρα. Εγώ τι έπρεπε να κάνω; Να μην κατονομάσω τα στοιχεία στον εισαγγελέα;»
Πρόσθεσε ότι τον ίδιο δεν τον φοβίζει η μήνυση από τον πρωθυπουργό και κατέληξε: «Κοιμάμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου».
Θυμίζουμε πως ο Αντώνης Σαμαράς αρνήθηκε να παραλάβει το επίμαχο DVD και το έστειλε άμεσα στον εισαγγελέα ως παράνομο προϊόν.

υστερογραφα