Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Αποθέωση του Ολυμπιακού από 1000 οπαδούς στη Μυτιλήνη

Αποθέωση του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη!
Περίπου 1.000 οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή των "ερυθρόλευκων" στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, ενόψει του αγώνα με την Καλλονή, για την 16η αγωνιστική της Superleague Η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Μυτιλήνη, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (20/12) με την ΑΕΛ Καλλονής Κατά την αναχώρηση των ποδοσφαιριστών και των μελών του τεχνικού τιμ από την αίθουσα αφίξεων, περίπου 1.000 οπαδοί των "ερυθρόλευκων" τους αποθέωσαν και τους… καλωσόρισαν στο νησί του Αιγαίου. Τα συνθήματα ήταν πολλά, τα καπνογόνα έκαναν την νύχτα… μέρα στο "Οδυσσέας Ελύτης" και ο Μίτσελ αποτέλεσε το πρόσωπο που συγκέντρωση τη μεγαλύτερη αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι… ζητούσαν την παραμονή του στον πάγκο των Πρωταθλητών Ελλάδας.
 Στο επίκεντρο της αποθέωσης βρέθηκαν οι Αμπιντάλ (εν όψει του τελευταίου παιχνιδιού της καριέρας του), Ντομίνγκες και Μήτρογλου . Συνθήματα και φωτοβολίδες συνέθεσαν το γιορτινό κλίμα, με την αποστολή να κάνει… προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει να αναχωρήσει για το ξενοδοχείο
Με την ομάδα δεν ταξίδεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά δεν αποκλείεται να μεταβεί το Σάββατο (20/12) στο νησί για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση
Οσο για τα πλάνα του Μίτσελ, ο Ερίκ Αμπιντάλ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, τελικά, με δεδομένες τις απουσίες των τραυματιών Μποτία και Αυλωνίτη. Στην 11άδα θα βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρομπερτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Σιόβας, Αμπιντάλ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι, Ντοσεβί, Ντομίνγκες και Μήτρογλου.
Στόχος του Ολυμπιακού στον τελευταίο αγώνα του 2014 η νίκη, που θα τον φέρει στην πρώτη θέση με 33 βαθμούς, στο +2 από τον ΠΑΟΚ και θα μεταφέρει στον «δικέφαλο» την πίεση για την εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Λεβαδειακό, την Κυριακή (21/12).