Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ως βόμβα «μολότοφ» πέφτει στο πολιτικό και ειδησεογραφικό προσκήνιο της ελληνικής κοινής γνώμης  κάθε μέρα και μία νέα ιδέα για τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών. Η τρομοκρατία της πολιτικής αστάθειας είναι το μεγάλο όπλο της δικτατορίας της μίζας και της εικονικής δημοκρατίας του τόπου.
Η γενιά του Πολυτεχνείου ή για κάποιους η γενιά της μίζας που γαλουχήθηκε μέσα στα ευρωπαϊκά επιδοτούμενα προγράμματα, μία επιδοτούμενη ζωή στο σύνολό της, διαπίστωσε ξαφνικά ότι τελικά η Ευρώπη δεν είναι αυτή που ονειρεύτηκε. Η επόμενη γενιά, αυτή που γεννήθηκε τα χρόνια της Χούντας και ενηλικιώθηκε στα χαμένα χρόνια της αλλαγής και της επανίδρυσης οφείλει να σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει την υποταγή στην Ελλάδα της παρακμής και τους αξιωματούχους της.
Η σκληρή δήλωση του Πρωθυπουργού της χώρας κ.Σαμαρά για τις βουλευτικές εκλογές του 2016 πόνεσαν συμμάχους και εχθρούς της Ελλάδας. Δεν αντέχει η μαφία του πατριωτισμού το απόρρητο μέχρι το 2016. Δεν μπορεί να «στηθεί» μία κοινωνία για τόσο μεγάλο διάστημα πια. Ο κ.Σαμαράς πρέπει να «πέσει» για να σκεπάσει η πολιτική αναταραχή τα όργια της επανάστασης που τελείωσε άδοξα, χωρίς σχέδιο για την επόμενη ημέρα.
Ο κ.Ντράγκι αποτελείωσε κάθε όνειρο της εύκολης ζωής, τον κρυφό πόθο κάθε Έλληνα και Ελληνίδας. Μία θέση στο Δημόσιο, μία θέση σε ένα καρτέλ, μία κληρονομική θέση εξουσίας. Η Κομμουνιστική Ελλάδα με οποιαδήποτε άλλο όνομα δεν έχει εφαρμογή και ο κ.Τσίπρας αν δεν γίνουν εκλογές το 2015 θα παρασυρθεί από τον ρου της Ιστορίας μαζί με τον παρασιτικό μηχανισμό που πρόστρεξε να κρυφτεί πίσω από τη νεότητά του.
Ας σταματήσουν τα εκλογικά παραμύθια από τους έγκριτους πρωταγωνιστές της κοινωνίας μας και ας ανακαλύψουμε τους πραγματικούς ήρωες που βρίσκονται ανάμεσα μας ανεξαρτήτου ηλικίας και αρνούνται να δεχτούν ό,τι σάπιο υπάρχει στο προσκήνιο της χώρας. Τους ήρωες που είναι έτοιμοι να πέσουν στη μάχη και να σβήσουν τις «μολότοφ» των εκλογών με έργα και πράξεις.
Ίσως τότε και μόνο τότε το τανκς του Πολυτεχνείου μπει πραγματικά στους στρατώνες και ανθίσει η δημοκρατία των αρίστων στο ηλιόλουστο περιβόλι του Ελληνισμού…
 
thedayaftergr.blogspot.gr