Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ

Αμετανόητοι οι οπαδοί του κομμουνισμού σε όλες τις εκφάνσεις από την Δημοκρατική Αριστερά του κ.Κουβέλη έως τη Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, που έχει αναφορά στον επαναστατικό μαρξισμό και στην παράδοση των Μαρξ, Ενγκελς, Λένιν, Τρότσκι, Λούξεμπουργκ και Γκράμσι και την Κουμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, τους σκληρούς Μαοϊκούς, του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποφασίσει να καταψηφίσουν και τον εαυτό τους ακόμη ως υποψήφιο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για να ζήσουν το όνειρο της επανάστασης των Μπολσεβίκων που διέλυσε την αυτοκρατορική Ρωσία μέχρι τις ημέρες μας. Κατήντησε τον πατριώτη κ.Πούτιν να εκλιπαρεί την Τουρκία για την οικονομική επιβίωση της Ρωσίας και του λαού της.
Το 75% των Ελλήνων που προσδοκά την ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρώπη, με το σκληρό ευρώ, είναι αναγκασμένοι να υφίστανται την προπαγάνδα της ολιγαρχίας της χώρας που έχει βρει τους αφελείς και σκληρούς κομμουνιστές για να την αποσταθεροποιήσει, να απομακρύνει τον Πρωθυπουργό της χώρας και να αντικαταστήσει την προεδρευόμενη δημοκρατία που αντίκειται στις αρχές του κομμουνισμού από μία διακομματική καταστροφική ολιγαρχία.
Σε αυτό τον παραλογισμό που μόνο σκοπό έχει την φτωχοποίηση του λαού και την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια, σε μία καταστρεμμένη χώρα, η μοίρα το έφερε να εξαρτάται η δημοκρατική ομαλότητα της Ελλάδας από τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, που παραλόγως γίνεται αποδεκτή όταν καταψηφίζει και απορριπτέα όταν ψηφίζει υπέρ της εκλογής Προέδρου.
Επειδή είναι μάταιο σε έναν σκληρό κομμουνιστή όπως οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί το πολιτικό σύστημα και ο λαός να αλλάξει γνώμη για την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, η δημοκρατία θα κριθεί από το βαθμό πατριωτισμού της Χρυσής Αυγής. Ας είναι, να μετρηθούμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα… 
 
thedayaftergr.blogspot.gr