Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



Ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται τα κρατικά στελέχη της χώρας για να κατέλθουν σε ενδεχόμενες πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Οι πρώτες ανησυχίες των ανθρώπων της αγοράς εκφράζονται πλέον μετά και τις αιμοσταγείς αγορές του χρήματος, που καθορίζει τη ζωή μας μετά την εποχή των σπηλιών. Όλοι να κάνουν λάθος είναι λίγο δύσκολο για να αποτελεί μία αντιεθνική σύμπτωση. 
Φυσικά δεν γνωρίζουν ότι ο κ.Τσίπρας και οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη μαγική λύση της ευμάρειας του ελληνικού λαού που θα φανεί από την πρώτη ημέρα της πρώτης αριστερής διακυβέρνησης της Ελλάδας. Τον τρόπο που θα εξαναγκάσουν τους Ευρωπαίους ηγέτες να χορέψουν λίγο πεντοζάλι και λίγο καλίνκα.
Με αυτά τα σημάδια αποσυντονισμού είναι βέβαιο ότι η ελληνική κοινωνία και η οικονομία της δεν μπορεί να περιμένει από τους άρχοντες του τόπου της κάτι δημιουργικό, για τους επόμενους μήνες της παγωνιάς. Φυσικά κάθε καθυστέρηση στην ήδη αργοπορημένη κοινωνία μας, σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς κανόνες του ζην και επιχειρείν, θα έχει τις συνέπειες της που θα κληθεί να πληρώσει η νέα Κυβέρνηση. Μία Κυβέρνηση συνεργασίας που θα εκπροσωπεί τη χώρα μετά τις εκλογές στη διεθνή κοινότητα των κρατών και θα πρέπει να ξεπληρώσει το χρέος σε ευρώ, ανεξάρτητα το νόμισμα που θα επινοήσει για να κοροϊδέψει τους αλλοδαπούς και τους υπηκόους της. 
Ο κ.Τσίπρας πολύ έξυπνα συμβουλεύτηκε τον πρώην Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας κ.Προβόπουλο που χειρίστηκε αριστουργηματικά, πριν και μετά αυτής, τη διεθνή χρεοκοπία της Ελλάδας του 2009. Αυτό που δεν αντιλήφθηκε δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα χειρότερα αγνοεί εσκεμμένα είναι ότι οι ξένοι δανειστές μας δεν βρίσκονται πια στη μειονεκτική θέση που βρέθηκαν το 2009, όταν κρατούσαν τη χειροβομβίδα στα χέρια τους μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. 
Τώρα η Ευρώπη είναι αποφασισμένη να πετάξει το συντομότερο μακριά τη χειροβομβίδα της Ελλάδας στο λάκκο με τα φίδια και ας σκάσει όποτε θέλει. Εξάλλου αυτοί μετά θα πληρωθούν ακριβά για να μαζέψουν τα συντρίμμια μας. Έτσι οι χρήσιμες συμβουλές του κ.Προβόπουλου δεν φαίνεται να έχουν κάποια χρηστική αξία στηn παρούσα φάση, ίσως όμως χρειαστούν μετά τις εκλογές, σε μία Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό το κ.Τσίπρα αν τολμήσει. Η αποχώρηση του κ.Στουρνάρα και πολλών άλλων θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά από ενδεχόμενες αυτοκτονικές οικονομικά επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τον ελληνικό λαό.
Η Ελλάδα είναι σε στρατηγικό αδιέξοδο στην προσπάθεια του κ.Τσίπρα και των φανατικών ψηφοφόρων του για να μην πληρώσει το λογαριασμό. Το χρέος είναι σε ευρώ και ενυπόθηκο. Το ξανθό γένος με τις κοσμοθεωρίες του γονατισμένο λιμοκτονεί και οι ντόπιοι νταβατζήδες της πατριδοκαπηλίας είναι χωρίς ρευστότητα.
Μετά από 186 χρόνια η Ελλάδα συναντάει ξανά την αρχή της ιστορίας της αναζητώντας το λάθος σωματίδιο τής τότε δημιουργίας της…
 
thedayaftergr.blogspot.gr