Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ελπίζω να μην επιλέξεις να ταυτιστείς με τον βούρκο

Φωτογραφία αρχείου, Eurokinissi
τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη Γλέζο είχε το πρωί της Δευτέρας ο Eπίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Σύμφωνα με το Βήμα ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να συγχαρεί τον κ. Γλέζο για την προτροπή που έκανε προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τους Βουδούρη και Παραστατίδη για τις δηλώσεις που έκαναν περί χρηματισμού βουλευτών που προκάλεσαν σάλο.
Ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε συγκεκριμένα στον Μανώλη Γλέζο: «Μανώλη, έσωσες την τιμή του πολιτικού κόσμου. Ελπίζω ο Τσίπρας ως νέος άνθρωπος με δικαιολογημένες φιλοδοξίες δεν θα επιλέξει να ταυτιστεί με τον βούρκο».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ έχει εξοργιστεί με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο πολιτικό σύστημα με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και κρούει συνεχώς στους συνομιλητές του τον κώδωνα του κινδύνου για τις σοβαρές επιπτώσεις που θα φέρουν στην οικονομία οι πρόωρες εκλογές.

«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής Βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα», είχε αναφέρει σε δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος, απαιτώντας από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος τους Οδυσσέα Βουδούρη και Θόδωρο Παραστατίδη, οι δηλώσεις των οποίων «αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο».