Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η εμβόλιμη 6η «στροφή» εστιάζει στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Η εμβόλιμη 6η «στροφή» εστιάζει στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
 Με το ντέρμπι κορυφής της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σήμερα Τετάρτη (19:30) και όπως είναι λογικό, η αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κλέβει το ενδιαφέρον από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να παίξει για δύο αποτελέσματα, αφού και με ισοπαλία θα παραμείνει επικεφαλής στην βαθμολογία, ενώ οι πρωταθλητές θέλουν μόνο την νίκη, για να προσπεράσουν τον «δικέφαλλο του βορρά».

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει στη διάθεσή του, τους Αθανασιάδη και Τζιόλη, αλλά όχι και τους Τζαβέλλα, Μακ, ενώ από την πλευρά του, ο Μίτσελ, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με άκρως επιθετικούς προσανατολισμούς, αφού χρειάζεται οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα γκολ.

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Βέροια, ελαφρύ προβάδισμα, κυρίως λόγω έδρας, έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα που υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα γίνουν οι αναμετρήσεις Πανθρακικός - Πλατανιάς, Κέρκυρα - Πανιώνιος και Ξάνθη - Καλλονή.

Την Πέμπτη, ο Αστέρας Τρίπολης είναι το φαβορί στον εκτός έδρας αγώνα με την ουραγό, Νίκη Βόλου. Την ίδια ημέρα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, που είναι ικανός να κάνει «ζημιά» σε οποιαδήποτε ομάδα , ενώ ανοιχτό είναι και το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλης.

Το πρόγραμμα ( όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την NOVA) έχουν ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/12
Πανθρακικός - Πλατανιάς (Δημ. Στάδιο Κομοτηνής, 15:00)
Ατρόμητος - Βέροια (Δημ. Στάδιο Περιστερίου, 17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός ("Οι Ζωσιμάδες", 17:15)
Κέρκυρα - Πανιώνιος (ΕΑΚ Κέρκυρας, 17:15)
Ξάνθη - Καλλονή ("SKODA Ξάνθη Arena", 17:15)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Γηπ. "Γ. Καραϊσκάκης", 19:30)

ΠΕΜΠΤΗ 4/12

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός (Γηπ. Παναιτωλικού, 17:15)
Νίκη Βόλου - Αστέρας Τρίπολης (Πανθεσσαλικό Στάδιο, 17:15)
ΟΦΗ - Εργοτέλης (Γηπ. "Θ. Βαρδινογιάννης", 19:30)