Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ο Βασίλης Νανόπουλος παρών σε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, παρουσία του Yπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια



Εμφάνιση IMG_4016kikilias.jpg 
Επιμελητήριο Κορινθίας 

Δελτίο τύπου
 Κόρινθος 14.11.2014
Ο πρόεδρος του Eπιμελητηρίου Κορινθίας κ.Βασίλης Νανόπουλος συμμετείχε σήμερα στην πολύ σημαντική σύσκεψη  που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας με την παρουσία του Yπουργού Προστασίας του Πολίτη κ . Βασίλη Κικίλια ,των βουλευτών  κ Δήμα Χρίστου και Κόλλια Κωνσταντίνου ,του στρατηγού με αρμοδιότητα την Πελοπόννησο            κ Β .Γεωργακόπουλου, του αστυνομικού διευθυντή Κορινθίας ταξιάρχου κ. Κ.Κυριακόπουλου και πολλών άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.
Ο κ Νανόπουλος στην σύσκεψη μεταξύ άλλων στήριξε τα αιτήματα των αστυνομικών υπαλλήλων για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης σε προσωπικό και εξοπλισμό και κυρίως αναφέρθηκε στο θέμα της απομάκρυνσης του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών από την Κόρινθο αναπτύσσοντας την πάγια θέση και τα γνωστά επιχειρήματα του Επιμελητηρίου και άλλων φορέων για  την παραχώρησή του στο δήμο Κορινθίων ώστε  να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας .
Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου θα επιδιώξει σύντομα συνάντηση με τον αρμόδιο για την μετανάστευση επίτροπο της ΕΕ κ Δ .Αβραμόπουλο για να παρουσιάσει το θέμα της απομάκρυνσης του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών  από την Κόρινθο , που μπορεί να λυθεί στο πλαίσιο της υπό διαμόρφωση πολιτικής για τη μετανάστευση της Ευρωπαϊκής ένωσης.