Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Αριστερές στροφές από το δεξιό μυαλό του Koroϊdemos της Ελλάδας οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ σε θεσμική εκτροπή

koroidemos
 Θεσμική εκτροπή και εκβιασμοί η μαύρη πολιτική ατζέντα του Koroϊdemos της Ελλάδας

Ο αλαζόνας Αλέξης Τσίπρας, επιθυμεί να οδηγήσει την Ελλάδα στο χάος. Από αυτό πιστεύει πως θα αντλήσει και άλλους ψηφοφόρους, εκείνους που έχασε στις ευρωεκλογές του 2014.

Δεν εξηγείται αλλιώς η «ψυχιατρική» εμμονή του να υποστηρίζει πως συναντά τον Πρωθυπουργό της χώρας μόνο αν οριστεί ημερομηνία εκλογών. Δηλαδή θέλει την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά για να του κάνει τη χάρη να συναινέσει σε ένα αρραγές εθνικό μέτωπο. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά θέλει και να συμφωνηθεί a priori Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν σταματά εκεί ο Έλληνας Τσε. Αρνείται να συναντήσει τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης διότι φέρνει την ιδιότητα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Του κόμματος που λεηλατεί πολιτικά με κοροϊδίες και ψέματα ο Αλέξης Τσίπρας. Διότι τη στιγμή που περιοδεύει με πολιτικές μολότωφ το νότο της Ευρώπης παρέα με τους Podemos, στην Ελλάδα λειτουργεί ως ο Koroϊdemos όταν οι στενοί συνεργάτες του αλλά και ο ίδιος συναλλάσσονται με το διεθνές και ντόπιο «κακό» κεφάλαιο και το σύστημα.
Η θεσμική εκτροπή του Koroϊdemos της χώρας μας στηρίζεται ακόμη στο γεγονός πως αρνείται να συνομιλήσει με κόμματα που έχουν εκλεγεί δημοκρατικά από μεγάλη μερίδα των πολιτών της πατρίδας μας.

Ο καταστροφικός Τσίπρας αρνείται με λίγα λόγια τα αποτελέσματα των εκλογών.

Και δεν μένει εκεί. Τιμωρεί και τους Έλληνες επιχειρηματίες και νοικοκυριά, αρνούμενος να ψηφίσει ρυθμίσεις για δόσεις σε δημόσιο και Τράπεζες.

Όχι σε όλα δηλαδή. Όχι σε συναίνεση για κοινή στρατηγική απέναντι στην Τρόικα, όχι σε ανάσες για τους πολίτες.

Οι αριστερές στροφές που παίρνει το δεξιό μυαλό του Koroϊdemos της Ελλάδας έχουν αρχίσει και γίνονται αντιληπτές από την Ελληνική κοινωνία.

Κάθε μέρα που περνά, ξεγυμνώνεται η λυσσαλέα προσπάθεια του Mr. Alexis να κρατά στη μία μασχάλη σφυροδρέπανα και στην άλλη το χαβιάρι.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr