Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ



Η Νέα  Δημοκρατία, ταυτόχρονα με τις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της, διοργανώνει σειρά θεματικών εκδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα. Ο κύκλος των δράσεων αυτών, συμπίπτει με το πέρασμα της χώρας σε ρυθμούς ανάπτυξης και αποβλέπει στην ενημέρωση και στη συζήτηση με τους πολίτες για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα, την παιδεία, την περιφερειακή ανάπτυξη και τα μείζονα εθνικά μας ζητήματα. 
Συγκεκριμένα:
Για την Αγροτική Ανάπτυξη και τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι (5 Δεκεμβρίου), στον Αυλώνα (9 Δεκεμβρίου), στη Νίκαια Λάρισας (11 Δεκεμβρίου) και τις Σέρρες (12 Δεκεμβρίου).
Για θέματα Παιδείας, θα πραγματοποιηθεί, στις 2 Δεκεμβρίου, εκδήλωση με τίτλο «Ένα δημιουργικό σοκ στα Πανεπιστήμια», στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη στην Αθήνα.
Για τα Εθνικά Θέματα, θα πραγματοποιηθεί, στις 9 Δεκεμβρίου, εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ. 
Για θέματα Συνδικαλισμού, θα πραγματοποιηθεί, στις 3 Δεκεμβρίου, εκδήλωση με τίτλο «Συνδικαλισμός της Νέας Εποχής» στην Αθήνα.
Στις 25 Νοεμβρίου, παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση  για τις Γυναίκες, στην Αθήνα.
Τέλος, στις 11 Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα του παιδιού, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το Παιδί στο Περιστέρι.