Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο θηλυκός Ιούδας που πρόδωσε τον Καρατζαφέρη - Τα στοιχεία-φωτιά που έδωσε στους ανακριτές μια πανέμορφη ξανθιά


safe_imageΕνώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται ήδη στο δρόμο για να δόσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, αποκαλύπτεται ότι μια ξανθιά κυρία, με την οποία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διατηρούσε στενή σχέση, είναι ο άνθρωπος που τον πρόδωσε στις φορολογικές και δικαστικές αρχές.

Ο θηλυκός «Ιούδας», κελαηδάει στους ανακριτές δίνοντας μάλιστα και στοιχεία για περιουσιακά στοιχεία που έχει κρυμμένα σε offshore, υποστηρίζοντας πως ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε και άλλες δουλειές με το σύστημα της διαπλοκής, τους εργολάβους, τους μεσάζοντες και τους οπλέμπορους.
Ο θηλυκός Ιούδας το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Ελβετία, αφού οι σχέσεις της με τον Γ. Καρατζαφέρη είχαν διαρραγεί, παρότι σε προγένεστερο χρόνο για χάρη της αναγκάστηκε να κάνει σκληρή πολιτική διαπραγμάτευση, απαιτώντας να τοποθετηθεί σε κορυφαία θέση νευραλγικού οργανισμού που αποφάσιζε για μεγάλες δουλειές δισεκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές αλλά και διαρροές από αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, που ερευνούν το γιγαντιαίο σκάνδαλο με τις μίζες, οι σχέσεις του Γ. Καρατζαφέρη με την εν λόγω κυρία έχουν διακοπεί εδώ και ένα χρόνο εξαιτίας ενός σοβαρού επεισοδίου που είχε σχέση με οικονομικές διαφορές. Μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν στο στενό περιβάλλον του προέδρου του ΛΑΟΣ, είχε φροντίσει να δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο προκειμένου να διαρραγεί μια πολυσυζητημένη σχέση για τη σκοπιμότητά της οποίας ακούστηκαν πολλά και διάφορα.
Τώρα ο θηλυκός Ιούδας με την ασφάλεια που της προσφέρει η παραμονή της στην Ζυρίχη, βομβαρδίζει με μέιλ τους αρμόδιους δικαστές για υποθέσεις του Γ. Καρατζαφέρη αλλά και μια σειρά από στενούς συνεργάτες του, που θα κληθούν σύντομα για εξηγήσεις από τους ανακριτές.
Η πίεση τον λύγισε…
Το δηλητήριο που έσταζαν τα μέιλ του θηλυκού Ιούδα ήταν αυτά που έστειλαν πρόσφατα τον Γ. Καρατζαφέρη στο Ιατρικό Κέντρο όπου υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση καρδιάς.
Άρχισε να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του μπροστά στον κίνδυνο του διασυρμού που ήρθε. Τα τηλέφωνα έχουν σταματήσει να χτυπούν και οι ισχυροί του χρήματος και της πολιτικής δεν απαντούν στις δικές του κλήσεις, γιατί γνωρίζουν ότι όλες οι επικοινωνίες του είναι παγιδευμένες και ο υπερκοριός της ΕΥΠ καταγράφει τα πάντα.
Εκλεισαν οι δρόμοι…
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν κλείσει και οι δρόμοι διαφυγής στο εξωτερικό. Η κρατική ασφάλεια έχει αναθέσει σε ειδικά κλιμάκια την παρακολούθηση των κινήσεών του. Τριάντα δύο εμπειρότατα στελέχη της κρατικής ασφάλειας και τη ΕΥΠ βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση συναγερμού και σε περίπτωση που επιχειρήσει να φύγει στο εξωτερικό, θα παρεμποδίσουν την έξοδό του και θα τον συλλάβουν.
Το κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί πλέον το σύστημα είναι τι θα κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο ίδιος διαρρέει ότι θα πέσει μαχόμενος και θα πάρει πολλούς μαζί του.. Εξάλλου όπως ακούγεται στην «πιάτσα» διαθέτει στοιχεία ικανά να τινάξουν στον αέρα κορυφαίους πολιτικούς αλλά και ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες.
Γιαυτό μην εκπλαγείτε, αν ακούσετε να σκάνε ρουκέτες ικανές να ισοπεδώσουν τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης..

arouraios.gr