Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο Άδωνις δικαιολογεί την τρόικα και… πυροβολεί το ΠΑΣΟΚ

Adonis-Georgiadis-foto-Samara
Ο Άδωνις Γεωργιάδης… ξεσπάθωσε κατά του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον Mega χρεώνοντας στην Χαριλάου Τρικούπη τις καθυστερήσεις με την τρόικα, τονίζοντας ότι δημιουργεί πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις.
«Μόνο οι απατεώνες υπογράφουν συμφωνίες για να μην τις τηρούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να καταθέσει στη Βουλή όλα όσα έχουν συμφωνήσει με την τρόικα «και το ΠΑΣΟΚ ας μην τα ψηφίσει, να πάμε στις εκλογές. Η τρόικα έχει δίκιο… Όταν υπογράφουμε μια συμφωνία, την υπογράφουμε για να την τηρήσουμε…» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Όποιος δεν αντέχει να κάνει αυτή τη δουλειά, να αλλάξει δουλειά. Εδώ και έξι μήνες μετά τις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ έβαλε φρένο…».
Προφανώς η τρόικα συνυπολογίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, εκμεταλλεύεται αυτή την πολιτική αναταραχή για να πιέζει την κυβέρνηση» ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλά από αυτά που ζητούν τώρα είναι εντελώς παράλογα».
Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει και πάλι ο νόμος για τις 100 δόσεις».


ysterografa.gr