Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Tο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο & Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου 2014 φιλοξενείται στην πόλη του Λουτρακίου .




ΔΗΜΟΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ


Αγαπητοί Συνδημότες/-ισσες,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας, την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ θα φιλοξενήσει το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο & Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου 2014.

Είναι ο 2ος Διεθνής Αγώνας Τριάθλου που φιλοξενείται στην πόλη του Λουτρακίου. Διακόσιοι (200) αθλητές από περισσότερες από τριάντα (30) χώρες, θα διαγωνιστούν στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο στην κορυφαία διοργάνωση Τριάθλου που έχει φιλοξενήσει ποτέ η χώρα μας!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός του ιστού της πόλης μας, με εκκίνηση στην παραλία Λουτρακίου στο Club Hotel Casino Loutraki, ποδηλατική διαδρομή κατά μήκος των οδών Παπανικολάου και Ελ. Βενιζέλου, αγώνα δρόμου κατά μήκος της οδού Ποσειδώνος και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου διαμέσου της βυθιζόμενης γέφυρας της Ποσειδωνίας.

Παρακαλούμε για την υπομονή σας, κατά τη διάρκεια των ωρών διεξαγωγής του αγώνα 9.00 – 13.00, αφού θα παραμείνουν εκτός κυκλοφορίας οι οδοί Ελ. Βενιζέλου – Ποσειδώνος (ρεύμα προς Κόρινθο) και Παπανικολάου (στην άνοδο).

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και τη στήριξή σας, στην προσπάθειά μας για την καθιέρωση τέτοιων μεγάλων αθλητικών γεγονότων στην χώρα μας και στον Δήμο μας.

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Σακελλαρίου
Αντιδήμαρχος
Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού