Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

cersei lannister-02
Ακολουθούν spoilers:
Το ΗΒΟ φαίνεται ότι δε φείδεται χρημάτων προκειμένου να κρατήσει μυστική την περίφημη γυμνή σκηνή της Cersei Lannister μέχρι την τηλεοπτική προβολή της.
Οι φήμες αναφέρουν ότι για να κρατήσει η παραγωγή όλες τις λεπτομέρειες της σκηνής κρυφές, ξοδεύει περίπου 50.000 δολάρια την ημέρα για τις τέσσερις μέρες που θα διαρκέσει το γύρισμα.
Το TMZ αποκαλύπτει ότι έχουν προσληφθεί περισσότεροι από 200 άνδρες ασφαλείας, οι τοπικοί ιδιοκτήτες καταστημάτων πληρώθηκαν για να μη λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους εκείνες τις ημέρες, τα κινητά απαγορεύτηκαν και όσοι εμπλέκονται στο εγχείρημα κλήθηκα να υπογράψουν ιδιωτικά συμφωνητικά που προβλέπουν πρόστιμα μέχρι και 250.000 δολάρια.
Η αμφιλεγόμενη σκηνή αποτελεί μεγάλη στιγμή στα βιβλία του GeorgeR.R. Martin και περιγράφεται λεπτομερώς. Ο High Septon, επικεφαλής της επίσημης θρησκείας στα 7 Βασίλεια, διατάζει να ξυριστεί το κεφάλι της άλλοτε περήφανης Cersei και την αναγκάζει να διασχίσει γυμνή τη διαδρομή από το Great Sep of Baelor ως το Red Keep κάτω από τους πανηγυρισμούς του πλήθους που παρακολουθεί.
Ελάχιστες φωτογραφίες έχουν δημοσιοποιηθεί, όπως αυτή, και οι φαν δε μένει παρά να κάνουν υπομονή για την έναρξη του 5ου κύκλου τον Απρίλιο του 2015.
Στο Twitter παντως, που κυκλοφόρησε η σχετική φωτογραφία, έγινε ο αναμενόμενος… χαμός.

ysterografa.gr