Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

O Σιώζος σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα . Αστέρας Δερβενίου - Πανκαμαριακός 1 - 0

Xzzv9ccp 
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, Κορινθίας ο Αστέρας Δερβενίου νίκησε τον γείτονα Πανκαμαριακό με σκορ 1 - 0. Το τέρμα του Σιώζου στο 25' απέναντι στην παλιά του ομάδα, το οποίο μάλιστα προς τιμήν του δεν πανηγύρισε, έκανε τη διαφορά, μιας και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στο γήπεδο σχεδόν ισοδύναμες.
Βέβαια ο Αστέρας έχει στ' ελαφρυντικά του το ότι αγωνίστηκε επί 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της χαζής αποβολής του Παπαδημητρίου, που δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί καθυστερούσε το χτύπημα ενός εις βάρος του φάουλ. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δυνατός και η εξέλιξή του κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πάρα πολλών φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Z0p5el2r

Ο Πανκαμαριακός ξεκίνησε να αγωνίζεται με περισσότερο ενθουσιασμό και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του στο 13', όταν σε χτύπημα φάουλ η μπάλα χτύπησε στο τείχος των αμυντικών του Αστέρα και στρώθηκε στη μικρή περιοχή στον Ενό, ο οποίος σούταρε στο κάθετο δοκάρι της κλειστής, από τον τερματοφύλακα Ρουμελιώτη, γωνίας. Ακολούθησε, στο 17', μια άλλη ευκαιρία του Πανκαμαριακού με τον Τσιπά που, σε μπαλιά τρύπα του Καραγιάννη, σούταρε πάνω από δοκάρι του Ρουμελιώτη. Ο Αστέρας ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του, όταν στο 25' ο Σιώζος, μετά από ενέργεια και πάσα του Πεθαίνου, κατόρθωσε με υπερένταση και με το "μυτάκι" να στείλει "σαδιστικά" τη μπάλα "δοκάρι και μέσα" στα δίκτυα του εμβρόντητου Φραντζή.
Veff1tke

Ο Αστέρας, μετά το τέρμα του, άρχισε να φαίνεται καλύτερος στο γήπεδο και έχασε άλλη μια ευκαιρία στο 36', όταν Κρισάφη και Σιώζος δεν πρόλαβαν για λίγο τη μπάλα σε σέντρα από τα αριστερά του Μαστρογιαννόπουλου. Ο δε Βασιλάρης δεν κατάφερε, στο πρώτο δοκάρι, να σκοράρει με κεφαλιά σε χτύπημα φάουλ του Μαστρογιαννόπουλου από τ’ αριστερά. Η δε αλλαγή θέσεων Μαστρογιαννόπουλου και Μπάκα, έδωσε άλλη εικόνα στον Αστέρα, που φαινόταν πλέον να πατά καλύτερα στο γήπεδο.
 2fbw1ei7
Στο β' μέρος ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερος και στο 48' ο εξαιρετικός, σ' όλο τον αγώνα, Πεθαίνος πέρασε σαν άνεμος από τ' αριστερά δύο παίκτες του Πανκαμαριακού και γύρισε τη μπάλα στον Σιώζο που σούταρε μεν, αλλά μάλλον χλιαρά και έδωσε την ευκαιρία στον Φραντζή να πέσει χαμηλά στη γωνία του και ν' αποκρούσει. Ακολούθησε η αποβολή του Παπαδημητρίου και η αναπροσαρμογή της διάταξης του Αστέρα με την προσθήκη, αντί του Κρισάφη, του γρήγορου Καραγιαννίδη για να παίξουν αυτός και ο Πεθαίνος στις δύο πλευρές.
Bftlqxxm
Ο Πανκαμαριακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά το μεστό παιχνίδι του αρχοντικού Αντωνόπουλου και του αξεπέραστου Βασιλάρη δεν επέτρεπαν στον Πανκαμαριακό να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις. Έτσι μόνο από στημένες μπάλες ο Πανκαμαριακός έφτασε δύο μόνον φορές κοντά στην επίτευξη τέρματος, αλλά ο αλάνθαστος Ρουμελιώτης κράτησε το μηδέν : αποκρούοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Κλουτσινιώτη που έστειλε την μπάλα στο δεξί του "Γ" μετά από φάουλ του Ραχανιώτη και διώχνοντας σε κόρνερ δίπλα στο κάθετό του δοκάρι το σουτ του Τσιπά μετά από κτύπημα κόρνερ.
 Με την πάροδο του χρόνου ο Αστέρας, κυρίως από τ' αριστερά, όπου εκτός του Πεθαίνου έπαιζε και ο με ανεξάντλητες δυνάμεις Μπάκας, έφτιαξε τρεις φάσεις. Πρώτα με τον Καραγιαννίδη που, σε μπαλιά τρύπα του Μπάκα, σούταρε από εξαιρετική θέση, αλλά χλιαρά στην αγκαλιά του Φραντζή και ακολούθως με τον νεαρό Μερκούρη που σούταρε δυνατά, αλλά λίγο πάνω από το δεξί "Γ" του Φραντζή δεχόμενος την μπάλα αμαρκάριστος λίγο έξω από την περιοχή μετά από ωραία ενέργεια του Πεθαίνου και στο τέλος όταν ο Λιθοξόου βρέθηκε από τ' αριστερά κοντά στην εστία του Φραντζή και σούταρε στην κλειστή γωνία του, αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Μερκούρη που περίμενε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι.

Xqxthggy
Η διαιτησία του κ. Ρούτση και των βοηθών του κ.κ. Παπανικολάου και Γκότση ήταν ακριβοδίκαιη, σ' έναν αγώνα που κυριάρχησε η δύναμη.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ρουμελιώτης, Κουτρούλης, Μαστρογιαννόπουλος, Μετεβελής, Βασιλάρης, Αντωνόπουλος, Μπάκας, Παπαδημητρίου, Πεθαίνος (78’ λ.τρ. Μερκούρης), Κρισάφη (55’ Καραγιαννίδης), Σιώζος (86’ Λιθοξόου).
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Φραντζής, Δεσποτέλης, Κλουτσινιώτης, Τουμπανάκης, Ραχανιώτης, Σκούρας, Τακουμάκης, Καραγιάννης, Ντοντάη, Ενό (77’ Σωτηρόπουλος), Τσιπάς

 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: asterasderveniou.gr