Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Παπαμιμίκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε και πριν από τις εκλογές του 2012

Papamimikos-grafeio

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84″ και τη δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε μεταξύ άλλων:
Για Ντινόπουλο – Μητσοτάκη:
Τον προσανατολισμό μας και την συνοχή μας, την έχουμε και την ξέρουμε πάρα πολύ καλά, και που θα οδηγήσουμε τον πολιτικό μας οργανισμό την Ν.Δ. αλλά και ευρύτερα τη χώρα. Από κει και πέρα θέλω να είμαι σαφής και πολύ συγκεκριμένος. Είναι λάθος να συζητιούνται προσωπικά ζητήματα και ν’ αφήνονται προσωπικές αιχμές. Είναι τεράστιο λάθος η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και είναι τεράστιο λάθος να γίνεται και από δικά μας στελέχη. Από κει και πέρα όμως επειδή το θέμα έχει και πολιτικές προεκτάσεις, για θέματα που αφορούν μεταρρυθμίσεις είμαι κατηγορηματικός. Καμία στασιμότητα. Θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις μέχρι το τέλος. Μα βεβαίως και η ελληνική κοινωνία θέλει τις μεταρρυθμίσεις.
Για τη δημοσκοπική διαφορά:
Κι όσον αφορά αυτό που είπατε για τη «διεύρυνση της διαφοράς», που λέτε, επειδή είδε το φως της δημοσιότητας και μια δημοσκόπηση την Παρασκευή, από την εταιρεία public issue, θέλω να σας ξεκαθαρίσω από την αρχή κάτι: Σέβομαι και σεβόμαστε όλες τις δημοσκοπήσεις. Όλοι χρησιμοποιούμε τις δημοσκοπήσεις σαν εργαλεία, τα παρακολουθούμε και τα μελετάμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως χρησιμοποιεί το ίδιο εργαλείο που χρησιμοποιούσε και το 2012 –πριν από τις εκλογές και πανηγύριζε όταν του έδινε 6 μονάδες μπροστά.

ysterografa.gr