Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ : ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ


Θετικότατες εντυπώσεις έχει προκαλέσει η κινητικότητα του Κορίνθιου Υπουργού Νίκου Ταγαρά τους τελευταίους μήνες.
Ο Νίκος Ταγαράς είναι κυριολεκτικά πανταχού παρών σε όλα τα τεκτενόμενα της Κορινθίας και όχι μόνο.
Ήταν ο μοναδικός πολιτικός της Κορινθίας που παραβρέθηκε σε όλες τις ορκομωσίες των νέων δημάρχων και των νέων δημοτικών συμβουλίων των εξι δήμων του νομού.
Παραβρέθηκε στην ορκομωσία της Περιφερειακής  αρχής στην Τρίπολη ,ήταν  στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στην έκθεση Θεσσαλονίκης και χθες παραβρέθηκε στον εορτασμό της Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι. Παρόν ήταν κι στις μεγαλύτερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του νομού.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι επιστρέφοντας οδικώς από έκθεση της Θεσσαλονίκης  είχε δύο συναντήσεις στη διαδρομή με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και τον Δήμαρχο Μετσόβου. Και κατάφερε να φτάσει στην ώρα του και στην λιτανεία της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι
Αν τω μεταξύ σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες μας έχει δει δεκάδες φορείς της Κορινθίας κι έχει συζητήσει μαζί τους και περιβαλλοντικά και άλλα θέματα . Ταυτόχρονα ο Νίκος Ταγαράς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Βουλή και το Υπουργικό Συμβούλιο αφού είναι ο υπεύθυνος για την κατάρτιση τριών νομοσχεδίων σχετικά με τις χρήσεις γης σε όλη την χώρα. Το ένα ψηφίστηκε ήδη.
Οι  αυτοδιοικητικοί της Κορινθίας έχουν μια χρυσή ευκαιρία στα χέρια τους ώστε να πραγματοποιήσουν μεγάλα αποχετευτικά έργα και άλλα σημαντικά έργα για το περιβάλλον τα οποία εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Κορίνθιου Υπουργού Περιβάλλοντος.
Απ ότι γνωρίζουμε ο Νίκος Ταγαράς με διακριτικό τρόπο τους έχει διαμηνύσει κάτι τέτοιο.
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες μας από το Πρωθυπουργικό περιβάλλον ο Αντώνης Σαμαράς είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το παραγόμενο έργο από τον Κορίνθιο Υπουργό. Όπως τόνιζε μάλιστα σε στενό του συνεργάτη  ο Νίκος Ταγαράς συνδυάζει την παραγωγικότητα έργου μαζί με την αποτελεσματικότητα.
Εδώ βέβαια φαίνεται και η εμπειρία του Νίκου Ταγαρά ο οποίος δεν βρέθηκε από το πουθενά σε μια Υπουργική καρέκλα όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοι του στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Έχει περάσει  και έχει δώσει με επιτυχία εξετάσεις σε όλα τα σκαλοπάτια της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής: Πρόεδρος Κοινότητας , Δήμαρχος , πρόεδρος ΤΕΔΚ , Νομάρχης , Περιφερειακός Σύμβουλος ,Βουλευτής  τώρα και Υπουργός.

sfedona.gr