Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Αντώνης Βαρδής: Όλη η αλήθεια για την κηδεία του και το παράπονο της οικογένειάς του


 Σε παρεξήγηση και παραπληρόφηση κάποιων MMΕ, αποδίδει η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, την έλευση αρκετών φίλων του σήμερα στις 11 στο κοιμητήριο της Παιανίας.

Όπως είχε γράψει από χθες το TLIFE, η κηδεία δεν θα γινόταν στις 11 γιατί η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή έκανε προσπάθειες για να γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία στο παρεκκλήσι του σπιτιού του.

Πριν από λίγο στο επίσημο προφίλ του Aντώνη Βαρδή έγινε η εξής ανακοίνωση:


" Δεν είχαμε ορίσει το τελευταίο αντίο για σήμερα, ήταν μια παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Ακόμη προσπαθούμε με τη γραφειοκρατία, ο Αντώνης μας να γυρίσει στο σπίτι του και να μείνει για πάντα στο παρεκκλήσι της οικίας του. Αλλά κανείς δεν μας δίνει χέρι βοηθείας, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του.... 

Σε κάθε περίπτωση, η ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Χριστού Γέννηση, στην Παιανία....εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θέλει. 

Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» .Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση από εδώ".
tlife.gr