Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η πρόταση της Ντόρας για να μπει τέλος στην πολιτική αστάθεια

Dora-Bakoyannis-Kostas-Karamanlis

Την πρόταση να επισπευσθούν οι διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έτσι ώστε να ενισχυθεί η αναγκαία πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Μια πρόταση αντίστοιχη των παρόμοιων σκέψεων που φέρεται να διατυπώνει ο Κώστας Καραμανλής.
Το κορυφαίο στέλεχος της Κεντροδεξιάς και πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Αθηναίων παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα Fm”, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν οι 180 ψήφοι υπέρ της κυβερνητικής σταθερότητας, και θα ήταν προς το συμφέρον της χώρας να επισπευσθεί η προεδρική εκλογή.
Παράλληλα, η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε κατά ενδεχόμενων αλλαγών στον εκλογικό νόμο πριν από την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, ενώ αποδόμησε τις θέσεις τις οποίες διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην πρόσφατη παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών, με σημερινή παρουσία και σήμερα στις Βρυξέλλες για λογαριασμό της Ελλάδας, μίλησε και για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, επαναλαμβάνοντας την πρότασή της για τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, προκειμένου να συζητηθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.