Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

"Μπαλωθιές" Πλατανιά στο Παγκρήτιο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0 -3

 

Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Πλατανιάς που επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του Εργοτέλη.

O Πλατανιάς μπήκε καλύτερα στο Παγκρήτιο και κατάφερε να αιφνιδιάσει ανοίγοντας το σκορ στο 6ο λεπτό. Μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Τσουράκη που με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έλεγχε απόλυτα το ματς και κινδύνευσε μόνο στο 21ο λεπτό όταν ο Γιοσού με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι.
Αυτή ήταν η μοναδική αναλαμπή του Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Πλατανιάς απείλησε με το σουτ του Τσουράκη στο 36΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το ματς και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 48΄, όταν ο Τσουράκης έκλεψε τη μπάλα από τον Σαϊνάτι και σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Γκόμες και το 0-2.
Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ με τον Μαχαμάτ στο 52΄ και τον Κουλιμπαλί στο 53΄ , ωστόσο και οι δύο έστειλαν τη μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία.
Μετά το 60΄ ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Τελικά, ο Πλατανιάς κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη του με τον Τόρες να δίνει διαστάσει θριάμβου γράφοντας το 0-3 στις καθυστερήσεις.
Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Πίτσος (80' Κούρεζ) , Κοζορώνης, Καζναφέρης (37' Νόσκοβιτς), Βλαχοδήμος, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Παντελάκης, Χαλκιαδάκης (68' Κούτρης), Σαϊνάτι.
Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Νέπλιακ, Μπανανά, Ιτούα, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Μενδρινός (83' Μιλούνοβιτς), Τόρες, Γκόμες (73' Ζαραδούκας), Τσουράκης (88' Γουνδουλάκης).