Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλο διπλό και κορυφή η Βέροια!


 Το γκολ του Καλτσά ήταν αρκετό στην Βέροια για να επικρατήσει με 1-0 του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” και να βρεθεί μαζί με τον Ατρόμητο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ματς με δύο διαφορετικές εικόνες ήταν αυτό που διεξήχθη στην Κρήτη ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Βέροια. Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν εξαιρετικό. Στο 11ο λεπτό οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ αλλά το σουτ του Λαμπρόπουλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Βέροια απάντησε με τον Μπεν, ωστόσο, να μη μπορεί να νικήσει στο τετ α τετ τον Λόρια.
Στο 43΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να έχουν δοκάρι με το διαγώνιο σουτ του Καλτσά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια μπήκα και πάλι δυνατά και κατάφερε να σκοράρει στο 58΄, όταν μετά το γύρισμα του Μπεν ο Καλτσάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει, αλλά η Βέροια αμύνθηκε εξαιρετικά και κράτησε το μηδέν μέχρι το τέλος χωρίς μεγάλες δυσκολίες.
ΟΦΗ (Γκατούζο)
: Λόρια, Τριποτσέρης, Μεϊτέ (60' Τζορτζ), Αντελέγε, Στάθης, Μιλιάζες, Ραζάκ, Μακρής, Λαμπρόπουλος (63' Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Πετρόπουλος (76' Μονιάκης)

Βέροια (Γκρανέρο):
Καντιμοίρης, Βέρτζος, Καλί, Μπράβο (72' Αταλά), Αμαραντίδης, Βεργώνης, Βάθκεθ, Καλτσάς, Μπεν, Ντουμίτρου (74' Μπαργκάν), Κάμπορα (62' Γεωργιάδης)