Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Παπαμιμίκος: Δεν κάνουμε παζάρι ονομάτων στην ΝΔ

Papamimikos-grafeio

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σε συνέντευξή του στην Real News σκιαγράφησε το προφίλ που μπορεί να έχει ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τονίζει πως ο ίδιος δεν πιστεύει ότι χρειάζεται να είναι κατ’ ανάγκη πολιτικός. Για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Παπαμιμίκος δηλώνει ότι οι εκδηλώσεις, που προετοιμάζονται πυρετωδώς αυτές τις ημέρες, θα είναι ανοιχτές σε όλους που είχαν σημείο αναφοράς τη Νέα Δημοκρατία, σε κάποια στιγμή της ζωής τους, ενώ παράλληλα αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποτελέσουν την αφετηρία ανασυγκρότησης και διεύρυνσης της παράταξης.
Σχετικά με το κάλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, με στόχο τη διεύρυνση του κόμματος, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος εμφανίζεται κατηγορηματικός και ξεκαθαρίζει: «Δεν κάνουμε παζάρι ονομάτων. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν προσβλητικό για εμάς και για τα πρόσωπα, αλλά κυρίως για την ίδια την κοινωνία». Και συμπληρώνει: «Η επανασυσπείρωση της Παράταξης είναι ανάγκη να γίνει στη βάση των ιδεών και των στόχων για την πατρίδα μας. Τα πρόσωπα είναι σεβαστά αλλά, λυπάμαι, από μόνα τους δε σηματοδοτούν τίποτα».

ysterografa.gr