Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Κέρδισαν το στοίχημα της “διαφορετικότητας” οι “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ

Christos-Koutras-Giannis-Ntsounos
Tο στοίχημα της “διαφορετικότητας” κέρδισαν με το… καλημέρα της εμφάνισής τους στην εκπομπή “Αταίριαστοι” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος.
Οι δυο πετυχημένοι πολιτικοί συντάκτες επένδυσαν σε ένα διαφορετικό στυλ παρουσίασης της εκπομπής και ροής των θεμάτων, ώστε να διακόψουν τη… συνήθη μονοτονία.
Έτσι, εμφανίστηκαν όρθιοι στο κεντρικό τραπέζι του στούντιο, ενώ όρθιοι έρχονταν και όσους υποδέχονταν, δηλαδή τους συντάκτες των θεμάτων αλλά και την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη, η οποία έκλεισε το δίωρο της πρώτης εκπομπής, με video που είχαν ετοιμάσει για τους Κούτρα-Ντσούνο οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ.
Μοναδική εξαίρεση στο… όρθιο, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, πρώτη καλεσμένη της εκπομπής, η συνέντευξη με την οποία έγινε με τους δυο δημοσιογράφους και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να κάθονται σε καρέκλες.
Και η θεματολογία της εκπομπής πάντως έδειξε διάθεση… διαφορετικότητας, ως προς την παρουσίαση και ανάδειξη ζητημάτων όπως τις εξελίξεις στην οικονομία αλλά και το πολιτικό παρασκήνιο, με αφετηρία την αμεσότητα και τον σχολιασμό.