Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Το κρυφό σχέδιο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Νικολόπουλο Πρωθυπουργό

kammenos-nikolopoulos-agkalia
Μετά τις «διαρροές» MEGA-στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι έτοιμοι να συγκυβερνήσουν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προκειμένου να (ξανα)σωθεί ο τόπος, έχουν φουντώσει τα σενάρια και για το όνομα του Πρωθυπουργού που θα μπορούσε να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.
 Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται ονόματα κοινής αποδοχής και από τις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες.
 Έπαιξε το όνομα του Γλέζου, αλλά έχει βολευτεί στις Βρυξέλλες και δεν το κουνάει με τίποτα.
 Έπαιξε το όνομα της Δούρου αλλά πρέπει να καθαρίσει την Περιφέρεια Αττικής από την προεκλογική αφισορύπανση (που η ίδια προκάλεσε) . Έπαιξε το όνομα του Τέρενς, αλλά δεν βγάζει με τίποτα το κόκκινο μπλουζάκι.
Έπαιξαν πολλά και εκτός των δύο κομμάτων και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή στο όνομα του Νίκου Νικολόπουλου. Ναι του γνωστού και πλέον με το παρατσούκλι: «κυνηγός των απανταχού GAY».
 Ο Πατρινός πολιτικός φαίνεται να πληροί τις κοινές προδιαγραφές: Των ΑΝΕΛ: Του αρέσει να αγκαλιάζει τον Πάνο Καμμένο, έχει ΠΑΝΤΑ το μίζερο look του πιστού της κατακόμβης σε διωγμό, και ως πρόεδρος του Χριστινοδημοκρατικού κόμματος, μπορεί να επιβάλλει την αναπαραγωγή μόνο των Χριστιανών (που είναι οικογενειάρχες) για να καταπολεμήσει πληθυσμιακά το Ισλάμ και τους GAY.
Του ΣΥΡΙΖΑ: Είναι γραφικός και ακραίος. Κάθε μέρα λέει και άλλα, ανάλογα σε ποιο κόμμα βρίσκεται (βλ. Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ).
 Είναι ο απόλυτος ρατσιστής και έτσι μπορεί να είναι το άλλοθι για να μην γίνει τελικά το σύμφωνο συμβίωσης (άρρεν-άρρεν, θήλυ-θήλυ ή και συνδυασμούς των δύο σε σχήματα των τριών), κάτι που δεν επιθυμεί και η συντηρητική πλευρά ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει ομοφυλόφιλους ψηφοφόρους, ιδίως οι βουλευτές της επαρχίας.
Πληροφορίες ακόμη αναφέρουν πως η πρόταση έχει γίνει στον Πρόεδρο Νίκο Νικολόπουλο, αλλά ο ίδιος δέχεται υπό ένα όρο, να μπορεί να υπογράφει το δημόσιο κάψιμο ή το παλούκωμα όσων δεν βρίσκονται στο Χριστιανικό εκκλησιαστικό νόμο, έτσι όπως θα τον περιγράψει αυτός ως πρωθυπουργός, κάτι σαν Νικολοπούλεια Σαρία.
Λέγεται πως τελικά θα υποχωρήσει, γιατί έχει το βλέμμα πάντα σε ένα ανώτερο Ευρωπαϊκό ή και Παγκόσμιο Χριστιανοδημοκρατικό ρόλο, και θα δεχθεί (έτσι) απλά να μαστιγώνει (ο ίδιος) στα υπόγεια του Μαξίμου, ..τους αλλόθρησκους, τους μετανάστες και τους GAY..
Υ.Γ. Τι είναι ποιο σουρεάλ να έχεις τον Νικολόπουλο Πρωθυπουργό ή τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση; Να προσέχει ο Σαμαράς γιατί με τις ΕΝΦΙΑλτικές του γκάφες σε αυτά τα ...σουρεάλ, μαθηματικά μας παραδίδει..

Γρηγόρης Σταματιάδης
 www.tokentro.gr