Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

«Κόλαση»... παράδεισος στις καθυστερήσεις! ΠΑΟ - ΠΑΝΩΝΙΟΣ 2-1

Μαχητής... στις καθυστερήσεις! Τεράστια ανατροπή για Παναθηναϊκό

Το να ξεκινήσουμε γράφοντας ότι «αυτό είναι το ποδόσφαιρο» ίσως είναι κοινότυπο. Αλλά δεν γίνεται να το... αποφύγουμε. Άλλωστε μιλάμε για ένα ματς, στο οποίο σημειώθηκαν τρία γκολ από το 85' και μετά με τον Πανιώνιο να παίρνει τότε το προβάδισμα στην κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρο, αλλά τον Παναθηναϊκό ν' αντιδρά στις καθυστερήσεις και μέσα σ' ένα τρίλεπτο όχι μόνο να σώζει τον... πόντο, αλλά να πετυχαίνει την απόλυτη ανατροπή με γκολ των Ατζαγκούν (91') και Πέτριτς (94').

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν από την... κόλαση στον παράδεισο μέσα σε διάστημα μόλις λίγων λεπτών και δεν πλήρωσαν χάρις σε αυτό το μαγικό φινάλε το... άχρωμο πρώτο ημίχρονο αλλά και τις τέσσερις χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου μέρους, ειδικά μετά το 60' όταν και φάνηκε να αφυπνίζονται για περίπου 15'.΄
Σίγουρα, βέβαια, ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι προβληματισμένος αφενός για το «πεταμένο» πρώτο μέρος κόντρα σ' έναν προσεκτικό και αξιόμαχο Πανιώνιο, αλλά και στην αδυναμία στην εκτέλεση που... απέδειξε ότι η απουσία του τραυματία Μάρκους Μπεργκ είναι πρόβλημα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος (82' Μπούι), Νάνο, Λαγός, Σίλντενφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ντίνας (54' Καρέλης), Κλωναρίδης (76' Ατζαγκούν), Πέτριτς
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Μπούζας (83' Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Κολοβός (Φούντας), Σιώπης (68' Γκίνη), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.