Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Παπαχρήστος υπερασπίζεται την Παναγιωταρέα για την Αμφίπολη

Giorgos-Papachristos

Η εμπλοκή της Άννας Παναγιωταρέα με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη έχει προκαλέσει θύελλα σχολίων και αντιδράσεων στο διαδίκτυο και τα social media, η έμπειρη δημοσιογράφος ωστόσο βρήκε σήμερα κάποιον που τον υπερασπίστηκε, στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαχρήστου.
Ο έγκυρος δημοσιογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη, αναφέρεται στην Άννα Παναγιωταρέα μέσω της στήλης του στα “Νέα”, και μεταξύ άλλων σημειώνει τα εξής:
“Διάβασα εδώ και εκεί σχόλια για την παρουσία της φίλης μου Άννας Παναγιωταρέα στις ανασκαφές της Αμφίπολης. Δεν ξέρω ποιοί ενοχλούνται από αυτό, και γιατί. Εκείνο που ξέρω είναι ότι έως τώρα, η επικοινωνιακή διαχείριση αυτού του μείζονος εθνικής σημασίας θέματος είναι άψογη, και η συμβολή της Παναγιωταρέα που επιμελείται των δελτίων Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού, είναι σημαντική.
Όσοι διαφωνούν δε, δεν έχουν παρά να παραδειγματιστούν από το χθεσινό με τις δήθεν δυο κολοσσιαίας σημασίας επιγραφές, που τάχα μου βρέθηκαν στον τάφο, και να αναλογιστούν την απερίγραπτη παπαρολογία που θα κυριαρχούσε, αναφορικά με τις ανασκαφές, αν δεν χειριζόταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος όπως η Παναγιωταρέα την υπόθεση”.

ysterografa.gr