Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ηλεία: 78χρονος παρέδωσε δεμένη την 55χρονη φίλη του στην Αστυνομία γιατί αρνήθηκε να τον παντρευτεί

demeni 

Είναι απίστευτη η ιστορία που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα με πρωταγωνιστή έναν 78χρονο από τη Ζαχάρω. Παρέδωσε δεμένη την 55χρονη φίλη του γιατί αρνήθηκε να τον παντρευτεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 78χρονος συζούσε με την 55χρονη και φέρεται να της είχε κάνει πρόταση γάμου με την τελευταία να αρνείται. Ο 78χρονος για να την τιμωρήσει και να την εκδικηθεί την έδεσε χειροπόδαρα και την μετέφερε από τη Ζαχάρω στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.
Η κίνηση αυτή συνολικά προκάλεσε ερωτήματα στους αστυνομικούς και εκείνος δικαιολογήθηκε άλλοτε πως τον έκλεψε και άλλοτε πως ήθελε να τον σκοτώσει. Είπε ακόμα στους αστυνομικούς πως την πήγε στην Πάτρα για να μη δημιουργηθεί σκάνδαλο στα μέρη του, αν την πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ζαχάρως. Το περιστατικό που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, προκάλεσε σαφώς αναστάτωση στις αρχές της Πάτρας, που άρχισαν να ψάχνουν τι συνέβαινε. Παράλληλα ήταν σε διαρκή επαφή με τους συναδέλφους τους στην Ηλεία, για να λάβουν στοιχεία και πληροφορίες για τον 78χρονο που παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά.
Σήμερα αναμένεται να δοθεί συνέχεια στην υπόθεση και περισσότερα στοιχεία για αυτή…

ilialive.gr