Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Καρατζαφέρης: Οι μέρες της κυβέρνησης λιγοστεύουν. Ο Τσίπρας επελαύνει…

Giorgos-Karatzaferis

Δεκατέσσερα χρόνια μετά τη δραματική αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, τη δημιουργία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και τη συγκρουσιακή αντιπαράθεση με τον Κώστα Καραμανλή, ακόμη και την εποχή της πρωθυπουργίας του ιδρυτή του Εθνάρχη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται προ των πυλών της μεγάλης επιστροφής.
Στον απόηχο του σχετικού προσκλητηρίου του Μάκη Βορίδη, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού… δεν κουράστηκε τις τελευταίες ώρες να εξωτερικεύει την πρόθεσή του να επανακάμψει στη Νέα Δημοκρατία, ως συνεργαζόμενος όμως, και όχι διαλύοντας το κόμμα του.
Σήμερα μάλιστα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Mega, ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσδιόρισε τη χρησιμότητα της συνεργασίας του με τη Νέα Δημοκρατία, ως… φραγμό στον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, καθώς παραδέχτηκε ότι “ο Τσίπρας καλπάζει”.
Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε: “Το ζητούμενο είναι να συμφωνήσουμε σε μια άλλη πολιτική, στο χτίσιμο μιας νέας ιδέας για την Ελλάδα και όχι η επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία.
Από εδώ και πέρα χρειάζεται περισσότερο με την καρδιά και το μυαλό να δώσουμε μια ελπίδα στον ελληνικό λαό.
Οι μέρες αυτής της κυβέρνησης λιγοστεύουν, και ο Αλέξης Τσίπρας επελαύνει”.