Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Όσκαρ ατυχίας ο Αστέρας Τρίπολης! Τσάμπα ήττα από την Μάιντς

Όσκαρ ατυχίας ο Αστέρας Τρίπολης! Τσάμπα ήττα από την Μάιντς
 Κρίμα κι άδικο. Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο όπως η Μάιντς και το τελικό 1-0 τον αδικεί. Εκτός από το δοκάρι του Μάσα είχε και τεράστια ευκαιρία με τον Ντε Μπλάσις στο 47' για να πάρει την ισοπαλία. Την ερχόμενη Πέμπτη η ρεβάνς στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στον αγώνα έχοντας διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο και έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήταν πάρα πολύ άτυχος. Οι παίκτες του Βεργέτη δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Μάσα στο 40' αλλά πήγαν με το εις βάρος τους 1-0 στα αποδυτήρια. Μπαντιμπανγκά και Ντε Μπλάσις ταλαιπώρησαν την άμυνα των Γερμανών και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους πάσα τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Η Μάιντς χρειάστηκε αρκετές φορές τη στήριξη των οπαδών της αφού πιέστηκε από τους Αρκάδες. Τελικά στη μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο μέρος, στο 45', μπόρεσε να σκοράρει με τον πιο επικίνδυνο παίκτη της. Ο Οκαζάκι εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά πάσα και από κοντά άνοιξε το σκορ.

Η ατυχία των παικτών του Αστέρα δεν έμεινε στα αποδυτήρια. Στην αρχή του δεύτερου μέρους, ο Ντε Μπλάσις βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία μετά το γύρισμα από τον Μπαντιμπανγκά αλλά έχασε απίθανη ευκαιρία.

Η Μάιντς αντέδρασε άμεσα και είχε ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο με τρεις ευκαιρίες. Η καλύτερη όλων αυτή του 50ου λεπτού όταν ο Μάλι από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα μακριά από την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Μάιντς κατάφερε να πάρει τη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Μάιντς: Κάριους, Χάρα, Νοβέσκι, Γκάις, Μπελ, Γιου Χο (70' Ντίαζ), Μόριτς, Μαλί, Κου, Μπαουγκάρτλινγκερ (61' Μπροζίτσκι), Οκαζάκι.
Αστέρας Τρίπολης:
Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Γκοϊάν, Μουνάφο (72' Τσοκάνης), Ρόλε (64' Σανκαρέ), Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Μάσα, Μπαντιμπανγκά (81' Κιτόκο).