Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

"Ρουκέτα" Σαμαρά με Χρύσανθο διάδοχο του Στουρνάρα;

Antonis-Samaras-Xrysanthos-Lazaridis
Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι κατά πολλούς ο πιο στενός, και διαχρονικός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, με κεντρικό ρόλο στη χάραξη και εφαρμογή της στρατηγικής του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του 2012.
Πολλές φορές στο παρελθόν, το όνομά του βρέθηκε στο επίκεντρο σημαντικών εξελίξεων, και σήμερα φαίνεται ότι μπορεί να αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη του Αντώνη Σαμαρά για τον ανασχηματισμό.
Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του “Πρώτου Θέματος”, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών, ένα σενάριο που είχε “φορεθεί” πολύ στο παρελθόν, στη συνέχεια ωστόσο ατόνισε και… ξεχάστηκε.
Το ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” αναφέρει ότι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης θα έχει κεντρικό ρόλο στο σχήμα της επόμενης μέρας, και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο διάδοχος του Γιάννη Στουρνάρα.
Σημειώνεται ότι, όπως έχουν αποκαλύψει τα “Υστερόγραφα”, ο Μάκης Βορίδης και ο Σταύρος Δήμας είναι οι δυο άλλες βασικές επιλογές του Αντώνη Σαμαρά για τη διαδοχή του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών.

ysterografa.gr