Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Σύλλογος υπαλλήλων ασφαλιστικών ταμείων : ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ - ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Η επίθεση στην Δημόσια Επικουρική Ασφάλιση καλά κρατεί, με την βοήθεια του έντυπου τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που από το Σάββατο 31/05/2014 με ανακριβή δημοσιεύματα...
 και ρεπορτάζ κατασυκοφαντούν το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης με κεντρικό πυλώνα το ταλαιπωρημένο από προηγούμενες και νυν Διοικήσεις και Κυβερνήσεις, πρώην Ταμείο Εμποροϋπαλλήλων (ΤΕΑΥΕΚ) και κυρίως τους εργαζόμενους σε αυτό.

Μόνιμο χαρακτήρα αποκτούν, οι από το καλοκαίρι του 2013 καταγγελίες του Υπουργού Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης και του Διοικητή του ΕΤΕΑ, για τον τρόπο βεβαίωσης χρόνου ασφάλισης στο ΤΕΑΥΕΚ, που είχαν καθιερώσει προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια απαλλασσόμενα διαχρονικά από τον εκάστοτε Νομοθέτη και κατασυκοφαντημένοι κατηγορούμενοι είναι πάντα οι εργαζόμενοι του Ταμείου. Πλην όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν πετύχει ως κύριοι υπεύθυνοι συνέχειας της Διοίκησης, να βρουν και να νομοθετήσουν τον ασφαλή τρόπο βεβαίωσης χρόνου ασφάλισης, με αποτέλεσμα η έκδοση συντάξεων να συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο που είχαν καταγγείλει, έτσι η αγωνία, η ανασφάλεια και οργή των εργαζόμενων γιγαντώνεται «καρτερώντας» ποιος θα είναι ο επόμενος κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Κανένα, δεν πείθουν τα συκοφαντικά ως προπέτασμα καπνού δημοσιεύματα, ρεπορτάζ και δηλώσεις, όταν σε τρεις μόλις ημέρες και πριν «αλέκτωρ λαλήσει» ανακοινώνουν μείωση των επικουρικών συντάξεων κατά 5,20% από 1/7/2014. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ !!!

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους εργαζόμενους, τους ασφαλισμένους, τους συνταξιούχους σε καθολική αντίσταση.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΤΕΑ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΑΤ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΤΑΣΟΣ ΖΕΡΒΟΣ