Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο φέρελπις εδώ και χρόνια πολιτικός κ.Βορίδης αναφέρεται ως φαβορί για την είσοδο του στη Νέα Κυβέρνηση των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου. Ένας πολιτικός προερχόμενος από τη λεγόμενη σκληρή δεξιά και τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό δείχνει να αντανακλά το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο στις ευρωεκλογές.

Άμυνα και ανάπτυξη αποτελούν τα πιθανότερα χαρτοφυλάκια για τον κ.Βορίδη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Ισχύς και χρήμα για τον κ.Βορίδη, που θα κληθεί να αποδείξει τις πατριωτικές του θέσεις. Θέσεις ιδιαίτερα συγκλίνουσες με τους πατριώτες στρατηγούς του Πενταγώνου και τους πρόθυμους τεχνοκράτες να διαχειριστούν τα 26 δισεκατομμύρια ευρώ του νέου ΕΣΠΑ.

Δεν είμαστε βέβαιοι αν ο κ.Σαμαράς έχει λάβει πλήρως το μήνυμα στο Μαξίμου αλλά οι σύμβουλοί του είναι βέβαιο ότι έχουν μία δυσκολία να αφουγκραστούν τον νέο, τον άνεργο οικογενειάρχη, τον τρομαγμένο συνταξιούχο.

Ας περιμένουμε για μία ακόμη φορά, καλύτερα από πέρυσι ελπίζουμε, για να δούμε αν το Άγιο Πνεύμα τελικά καταφέρει να φωτίσει το σκότος που σκέπασε την Ελλάδα επί δεκαετίες. Ένα σκότος μισαλλοδοξίας, μίζας και υποκρισίας. Ένα σκότος πολιτικής και κοινωνικής ανωμαλίας όπου συμβάλλει ακόμα δυστυχώς στο φασισμό της διαπλοκής. Ένα φασισμό που προκαλεί ισορροπία τρόμου με το ναζισμό που γεννάει σε ένα σοβαρά μεγάλο μέρος του λαού ως αντίδραση.

Ενός λαού που διαισθάνεται και γνωρίζει πότε πατριδοκάπηλοι τον κοροϊδεύουν...
 
thedayaftergr.blogspot.gr