Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Αποκάλυψη Βόμβα – Έρχεται στην Ελλάδα το υποχρεωτικό τσιπάρισμα στα βρέφη!!!


Αποκάλυψη Βόμβα – Έρχεται στην Ελλάδα το υποχρεωτικό τσιπάρισμα στα βρέφη!!!












Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας…, όπως κατά αποκλειστικότητα γράφει η Hellas Force ,   τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Και αφού με πρόφαση την κρίση οι Έλληνες Πολίτες σκλαβώθηκαν οικονομικά για αρκετά χρόνια, τώρα πλησιάζει η ώρα να υποστούν και την ηλεκτρονική σκλαβιά. Και μάλιστα από την πρώτη ημέρα της γέννησης τους.
Τι ακριβώς θα συμβεί; Σύμφωνα με τον κανονισμό που έχει απιβληθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όλες οι χώρες που ανήκουν σε αυτή, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, είναι υποχρεωμένες από τον Ιούνιο του 2014 να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε σε αυτά μικροτσίπ κάτω από το δέρμα, το οποίο θα εφαρμόζεται στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.
Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία!!!!
Ναι καλά διαβάσατε… Θέλουν να τσιπάρουν τα βρέφη… Γιατί θέλουν τον πλήρη έλεγχο από την πρώτη στιγμή της γέννησης μας… Η απόλυτη ξεφτίλα… Προσεχώς στην Ελλάδα θα κληθούν να επικυρώσουν τον συγκεκριμένο νόμο για τον οποίο δεν αναφέρουν σκόπιμα το παραμικρό… Θα τον παρουσιάσουν την τελευταία στιγμή ως μνημονιακή δέσμευση (έλεος πια…) για να μπορέσουν να τον περάσουν…
Για να δούμε οι Έλληνες βουλευτές θα δεχτούν και αυτό;