Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Γρ. Ζαφειρόπουλος: Η μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα δεν σταματάει

Grigoris-Zafeiropoulos
Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος έστειλε ένα βαθιά πολιτικό μήνυμα, για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών και τις πολιτικές μάχες που έρχονται:

Οι ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου ήταν το πρώτο βήμα για την Ελλάδα που βγαίνει από την κρίση.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν είχαν προπαρασκευαστικό χαρακτήρα για τη διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων, στις οποίες καλούμαστε να διαδραματίσουμε ο καθένας τον ρόλο που του αναλογεί.
Προσωπικά, στον επίλογο αυτής της υπέροχης διαδρομής, βλέπω τον πρόλογο της επόμενης.
Η μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα άλλωστε, είναι διαρκής και δεν σταματάει ποτέ.
Από τα βάθη της καρδιάς μου, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω σε όλες και όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Για τις κοινές εμπειρίες που ζήσαμε, τις κοινές ιδέες που αγκαλιάσαμε, την κοινή προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον, την οποία μοιραστήκαμε.
Η σχέση αυτή, που είχαμε και δυνάμωσε, αποτελεί για μένα το μεγαλύτερο κίνητρο και ταυτόχρονα το εφαλτήριο για να συνεχίσω να παλεύω για την πατρίδα μας, για να ανακτήσει η ελληνική κοινωνία την αυτοπεποίθησή της, να ξαναβρούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το χαμόγελό τους, για να ξανάρθει η ελπίδα και η προσδοκία στη χώρα μας.
Σε αυτή την, δυστυχώς, πολύ περιορισμένη προεκλογική περίοδο είχα την ευκαιρία και τη χαρά να ξανασυναντηθώ με παλιούς φίλους και συναγωνιστές, αλλά και την τύχη να γνωρίσω καινούριους.
Προσδοκώ να εδραιώσουμε και να ενισχύσουμε τη σχέση αυτή με όλους, καθώς στο μέλλον που έρχεται κανείς δεν περισσεύει, και η συμβολή όλων είναι απαραίτητη.
Η Ελλάδα μας χρειάζεται.
Οι Έλληνες αξίζουμε να ξαναπάρουμε το μέλλον στα χέρια μας γιατί «του μέλλοντος οι μέρες στέκοντ’ εμπροστά μας.»

υστερογραφα