Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών μεταξύ Κιάτου και Ξυλοκάστρου

Σήμερα Τετάρτη από τις 16:00 έως το αργότερο τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, δηλαδή της Πέμπτης 5 Ιουνίου, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των κόμβων Κιάτου (Χ.Θ. 107,3) και Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 120,9) στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, θα διακοπεί προσωρινά και θα εξυπηρετείται μέσω παράκαμψης από την Παλαιά Εθνική Οδό.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης της Γέφυρας της 'Ανω Διάβασης Θαλερού στη ΧΘ 115,6 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (OLYMPIA JV, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Υπενθυμίζεται ακόμη, ότι ειδικά κατά τις βραδινές ώρες (21:00 έως 06:00) έχουν προγραμματιστεί για λόγους συντήρησης -και ήδη ανακοινωθεί στα ΜΜΕ- παρακάμψεις μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και στα τμήματα μεταξύ κόμβων Καλαβρύτων (ΧΘ 158,9) και Ακράτας (ΧΘ 149,5) για το ρεύμα προς Αθήνα, καθώς και μεταξύ των κόμβων Δερβενίου (ΧΘ 142,5) και Ακράτας (ΧΘ 149,5) για το ρεύμα προς Πάτρα.

Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στα ανωτέρω χρονικά διαστήματα και τμήματα του οδικού δικτύου.

Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.