Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο Α.Ο Λουτρακίου πανάξια στη Γ' Εθνική , νίκησε 2 - 0 τον Ατταλό στη Ν. Πέραμο. "Κάηκε" το Λουτράκι απο τους πανηγυρισμούς των φίλων των "Ορανιε"!


Στην Γ’ Εθνική το Λουτράκι, 2-0 τον Άτταλο Νέας Περάμου | onsports.gr
 Ο Α. Ο Λουτρακίου είναι από σήμερα ο νέος εκπρόσωπος του κορινθιακού ποδοσφαίρου στην Γ Εθνική κατηγορία . Οι "ορανιε" παίζοντας αξιόλογο ποδόσφαιρο νίκησαν με 2 - 0 , μέσα στη Νέα Πέραμο , τον Άτταλο, και με διαφορά πέντε βαθμό από τον Ιαλυσό , κατέκτησαν επάξια το εισιτήριο ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία
 Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Χρυσαφίδη να σημαδεύει το δοκάρι με κεφαλιά.
 Στο 30'  μετά από ασίστ του Ζερβού , ο Σουσούνης ανοίγει το σκορ για τον ΑΟΛ, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου αποβάλλεται για τον Άτταλο ο Βοιδήλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Αποστολάκη.
Στην επανάληψη η επιθετική πρωτοβουλία των παιδιών του Νίκου Μεσολόγγη συνεχίζεται , ενώ στο 58΄ , ο Χρυσαφίδης, στάθηκε και πάλι άτυχος καθώς με δυνατό σουτ «σημάδεψε» τη συμβολή των δοκαριών της ομάδας του Μεγάλου Πεύκου.
Στο 86΄ και πάλι ο Λευτέρης Σουσούνης σημειώνει  το τελικό 2 - 0 και στέλνει την ομάδα του  στα... ουράνια και στη Γ εθνική. 
ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ( Βαγγέλης Σκλιάς): Βανδώρος, Μπαγδάτογλου (41'λόγω τραυματισμού Τζαφέρης),  Τζαφεράκος, Φυσαράκης, Βοϊδήλας, Καραμπλάκας, Κουσίδης, Ζουραβλιόβ (83'Τούσι), Μεχμέτογλου, Παρασίδης, Δρούγγος (65'Κόρμαλης).
ΑΟ. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ( Νίκος Μεσολόγγης): Μήτρου, Χατζηνικολής, Γκαρμίρης (75'Τσώκος), Σουσούνης, Μαυρέλης, Παινέσης(78'Τσούπας), Αντωνίου, Πέτρου, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Ζερβός.


 Ευθύς όταν το αποτέλεσμα έγινε γνωστό στο Λουτρακι τα πανηγύρια άρχισαν . Οι οπαδοί των "ορανιε" ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας  για την επιτυχία του ΑΟΛ. 
Στην κυριολεξία "κάηκε" απόψε το Λουτράκι .

Στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και ο Ιαλυσός Ρόδου αναδειχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 - 1. 

11ος όμιλος
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Ιάλυσος 1-1
Άτταλος Νέας Περάμου - Λουτράκι 0-2

H Tελική βαθμολογία

1
ΠΑΟ Λουτρακίου
11-3
15
2
Ιάλυσος Ρόδου
8-5
10
3
Άτταλος Νέας Περάμου
6-10
7
4
Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου
5-12
2   


Στη Γ’ Εθνική της νέας χρονιάς εκτός από τον ΠΑΟ Λουτράκι, θα συμμετέχουν και οι: Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Θερμαϊκός Θέρμης, Απόλλων Αρναίας, Θύελλα Φιλώτα, ΑΟ Φλαμουλίου, Πύρασος, Οπούντιος Μαρτίνου, Αναγέννηση Άρτας, Εθνικός, Αιολικός, Ζακυνθιακός, Ερμής Κιβερίου και Αναγέννηση Ιεράπετρας.